Welkom op opvoetbalwedden.nl

Wat is je leeftijd?

Als opvoetbalwedden.nl vinden wij het belangrijk onze verantwoordelijkheid te nemen betreffende verantwoord gokken. Geef daarom eerlijk aan hoe oud je bent.

Je leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Je bevestigt hiermee dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Weghorst verkast naar het Turkse Besiktas

Wout Weghorst maakte kortgeleden nog de transfer van VfL Wolfsburg naar Burnley FC. De spits van het Nederlandse Elftal beleefde een goede periode maar de club, maar wist Burnley FC niet te behoeden voor degradatie. Weghorst lijkt volgend seizoen niet te bewonderen te zijn in de Championship en staat op het punt om een transfer te maken naar Besiktas. De Turkse topclub heeft interesse getoond in de Oranje-international. Weghorst kwam in een half seizoen tot één doelpunt en een twee assists. De aanvaller speelde al 12 duels in het Nederlands Elftal.

Burnley FC kiest voor huurperiode

Burnley FC lijkt de spits nog niet te gaan verkopen en te kiezen voor een huurperiode van één seizoen. De aanvaller heeft nog een contract voor drie seizoenen bij de degradant. Overigens komt Weghorst volgend seizoen wederom terecht bij een club die het niet makkelijk heeft. Besiktas greep tegen alle verwachtingen in naast een Europees ticket en kwam geen moment in aanspraak voor de landstitel. De aanstaande transfer van Weghorst werd al naar buiten gebracht door het AD, RTL en De Telegraaf.

Carrière van Weghorst

De 27-jarige spits kwam in 2011 in de jeugdopleiding terecht van Willem II. Echter debuteerde Weghorst in het betaalde voetbal bij FC Emmen in het seizoen 2012/2013. De spits speelde vervolgens nog twee seizoenen voor Heracles Almelo en maakte de transfer naar AZ. Na een geweldige periode bij Alkmaarse club werd Weghorst voor een miljoenenbedrag verkocht aan de Duitse club VfL Wolfsburg. In Duitsland speelde Weghorst maar liefst 118 wedstrijden en wist hij 59 keer doel te treffen. In 2022 maakte de Nederlander de transfer naar Burnley FC, dat destijds nog in de Premier League speelde.

Scroll naar boven