Welkom op opvoetbalwedden.nl

Wat is je leeftijd?

Als opvoetbalwedden.nl vinden wij het belangrijk onze verantwoordelijkheid te nemen betreffende verantwoord gokken. Geef daarom eerlijk aan hoe oud je bent.

Je leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Je bevestigt hiermee dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Wedden op West Ham United

West Ham United is één van de bekendste voetbalclubs in Engeland. De club bestaat namelijk al sinds 1895 en is gevestigd in het oosten van Londen. Normaliter kan West Ham United worden gezien als een degelijke middenmoter in de Premier League, maar de club moet ook meermaals vechten tegen degradatie. Het is een voetbalclub van uiterste, een geweldig seizoen kan zomaar worden afgewisseld met een teleurstellend voetbalseizoen.

West Ham United wist nooit de landstitel te veroveren in Engeland, maar was wel driemaal het sterkste in de FA Cup. In 2016 verhuisde de club naar het Olympisch Stadion in Londen, een stadion dat plaats biedt aan ruim 57.000 supporters. Eerder speelde de club meer dan 100 jaar op Boleyn Ground.

Geschiedenis van West Ham United

In 1895 werd de club Thames Ironworks FC opgericht, de voorloper van West Ham United. Destijds bestond het voetbalelftal uit personen die werkzaam waren in de scheepsbouw. Twee jaar na de oprichting mocht de club zijn debuut maken op professioneel niveau. Echter werd de club opgeheven in 1900, maar dat was ook direct het jaar waarin West Ham United werd geboren. De doorstart bleek een groot succes, want tegenwoordig is West Ham United een grote voetbalclub in Engeland.

Online wedden op West Ham United

Jij kan eenvoudig online wedden op alle voetbalwedstrijden van West Ham United. Je moet wel 18 jaar of ouder zijn om een account aan te kunnen maken bij BetCity.nl of het Jack’s Casino Online. Je kan bij de bookmakers bijvoorbeeld gaan wedden op de wedstrijden van West Ham United in de Premier League of de FA Cup. De voetbalclub speelt tientallen wedstrijden per seizoen en dat biedt mogelijkheden. Je kan eveneens live wedden op de duels van West Ham United, bijvoorbeeld op de mobiele telefoon of een tablet.

Scroll naar boven