Welkom op opvoetbalwedden.nl

Wat is je leeftijd?

Als opvoetbalwedden.nl vinden wij het belangrijk onze verantwoordelijkheid te nemen betreffende verantwoord gokken. Geef daarom eerlijk aan hoe oud je bent.

Je leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Je bevestigt hiermee dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Wedden op Vitesse (Eredivisie)

Vitesse is één van de bekendste voetbalclubs in Nederland. De club bestaat al sinds 1892 en komt uit de grote stad Arnhem. Sinds 1990 komt Vitesse uit in de Eredivisie en degradeerde het geen enkele keer. Vitesse is dan ook een vaste waarde op het hoogste Nederlandse voetbalniveau. Alle thuiswedstrijden van de club worden gespeeld in het Gelredome. Het stadion biedt plaats aan ongeveer 21.000 bezoekers. Echter is het stadion echter vrijwel nooit uitverkocht, alleen tegen de topclubs en de derby tegen NEC. Jij kan bij de bookmakers een weddenschap afsluiten op alle wedstrijden van Vitesse, bijvoorbeeld in de Eredivisie en de KNVB Beker.

Hoogtijdagen van Vitesse

Vitesse wist in 1989 de titel te grijpen op het tweede niveau in Nederland. De Arnhemse club promoveerde naar de Eredivisie en is sindsdien alleen maar actief op het hoogste niveau. Direct nadat de club promoveerde kon Vitesse zich meten met de subtop. Tussen 1990 en 2002 eindigde Vitesse dan ook ieder seizoen bij de beste zes in de Eredivisie. Dat is tegenwoordig wel anders, maar desondanks is Vitesse wel een geduchte tegenstander voor alle concurrenten in de competitie.

Belangrijkste wedstrijd van het seizoen

Vitesse is vooral in de omgeving van Arnhem erg populair, behalve dan bij de voetbalfans uit Nijmegen. Vitesse en NEC zijn aartsrivalen van elkaar, het is dan ook een belangrijke derby in de Eredivisie. De wedstrijd tussen deze twee clubs in de belangrijkste voetbalwedstrijd van het jaar voor zowel Vitesse als NEC.

Succes in de KNVB Beker

In het seizoen 2016/2017 wist Vitesse voor de eerste keer in 27 jaar de finale te bereiken van het KNVB bekertoernooi. De club uit Arnhem moest het in de finale opnemen tegen AZ. Al na enkele minuten schoot Derrick Luckassen (AZ) de bal hard tegen de lat en de Alkmaarders hadden dan ook het overwicht in de finale. Echter won Vitesse met 2-0, dankzij twee zeer late doelpunten van de bekende spits Ricky van Wolfswinkel. Voor de eerste keer in de clubgeschiedenis won Vitesse een grote prijs.

Europa League

Dankzij de overwinning op AZ mocht Vitesse deelnemen aan de UEFA Europa League. De club mocht direct deelnemen aan de groepsfase en was dus zeker van zes wedstrijden op Europees niveau. Er werd gewonnen van OGC Nice, tweemaal gelijkgespeeld en drie keer verloren.

Online wedden op Vitesse

Iedereen van 18 jaar of ouder kan online wedden op de wedstrijden van Vitesse in de Eredivisie en de KNVB Beker. Je moet wel eerst een gratis account aanmaken bij een legale bookmaker met een vergunning van de Kansspelautoriteit (Ksa). Dat kan bijvoorbeeld bij het betrouwbare BetCity.nl. Ben jij 24 jaar of ouder, dan kan je een leuke welkomstbonus cadeau krijgen bij de goksites in Nederland. Een welkomstbonus bestaat meestal uit free-bets, ontdek hier hoe zo’n gratis weddenschap werkt.

Scroll naar boven