Welkom op opvoetbalwedden.nl

Wat is je leeftijd?

Als opvoetbalwedden.nl vinden wij het belangrijk onze verantwoordelijkheid te nemen betreffende verantwoord gokken. Geef daarom eerlijk aan hoe oud je bent.

Je leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Je bevestigt hiermee dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Wedden op schoten op doel

Je kan bij de online bookmakers wedden op voetbal. Je hebt vaak de keuze uit honderden weddenschappen. Ondanks het ruime aanbod, kiezen de wedders toch vaak voor dezelfde weddenschappen. Je moet denken aan de winnaar van een wedstrijd (1X2), het aantal doelpunten of de ruststand. Je kan het allemaal nog wat spannender en unieker maken door te wedden op schoten op doel. De bal hoeft niet eens het net te raken om toch een prijs te kunnen winnen en dat zorgt voor een heel andere belevenis. Hieronder leggen wij uit hoe wedden op schoten op doel werkt en welke voordelen en nadelen allemaal om de hoek komen kijken.

Wanneer is het een schot op doel?

Als jij besluit te gaan wedden op schoten op doel, dan moet je wel weten wanneer een schot ook daadwerkelijk op doel is. Een schot moet tussen de palen zijn gericht. De doelman mag de bal tegenhouden, want ook dan zal het als een schot op doel tellen. Een bal die op de paal of lat terechtkomt, die was niet ‘tussen de palen’ en telt dus niet mee. Een bal die in het net terechtkomt, zal ten alle tijden worden meegeteld als een schot op doel. De bookmakers hanteren vaak de statistieken van ‘Sofascore’, dus daar kan jij in de gaten houden of je een prijs hebt gewonnen.

Kan ik ook wedden op schoten?

Ja, je kan ook wedden op schoten. De doelpogingen hoeven dan niets een op doel te zijn. Een afzwaaier die 20 meter over de lat vliegt, die zal ook gewoon meetallen als een schot. Natuurlijk houden de bookmakers daar ook rekening mee, maar het neemt wel frustratie weg bij de speler.

Speler, team of wedstrijdtotaal

Als jij gaat wedden op schoten op doel, dan kan je een keuze maken uit verschillende weddenschappen. Je kan bijvoorbeeld inzetten op het aantal schoten op doel van een bepaalde speler, een team of het wedstrijdtotaal. Mocht Ajax tegen RKC Waalwijk spelen, dan is de kans groot dat de Amsterdammers met vaakste op doel schieten. Alleen heb jij dan minder schoten op doel van RKC Waalwijk nodig om een prijs te winnen. Deze keuze moet jij helemaal zelf maken. En vergeet niet, ook de underdog krijgt zo zijn kansen in een wedstrijd. Een voetbalwedstrijd duurt niet voor niets 90 minuten.

Waar kan ik wedden op schoten op doel?

Je kan bij de legale kansspelaanbieders gaan wedden op schoten op doel. Wij raden je aan om een account aan te maken bij BetCity.nl. Deze bookmaker heeft een licentie van de Kansspelautoriteit en mag dus legaal weddenschappen op voetbalwedstrijden aanbieden. Je moet wel 18 jaar of ouder zijn om te kunnen wedden met echt geld. Bij legale bookmakers kan jij veilig betalen en storten met iDeal.

Scroll naar boven