Welkom op opvoetbalwedden.nl

Wat is je leeftijd?

Als opvoetbalwedden.nl vinden wij het belangrijk onze verantwoordelijkheid te nemen betreffende verantwoord gokken. Geef daarom eerlijk aan hoe oud je bent.

Je leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Je bevestigt hiermee dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Wedden op sc Heerenveen

Het Nederlandse voetbal staat bekend om zijn vele doelpunten en aantrekkelijke voetbal. Je kan dan ook vrijwel ieder weekend een weddenschap afsluiten op de wedstrijden in de Eredivisie en de Keuken Kampioen Divisie. Misschien is een weddenschap op sc Heerenveen wel een goed idee. De Friese club werd in 1920 opgericht en speelt al jarenlang op het hoogste niveau in Nederland. De Friese ploeg speelt zijn thuisduels in het Abe Lenstra Stadion in Heerenveen. Vrijwel alle thuisduels zijn uitverkocht, waardoor er meer dan 26.000 fans op het tribune plaatsnemen. Voor alle thuiswedstrijden zal het Friese volkslied ten gehore worden gebracht.

Promotie naar de Eredivisie

In 1990 eindigde sc Heerenveen nog op de 16e plek in de tweede klasse. De ploeg beleefde een slecht seizoen, maar wist tussendoor wel een periodetitel te veroveren. In de play-offs viel alles op zijn plaats, waardoor sc Heerenveen promoveerde naar de Eredivisie. Lang duurde het avontuur in de Eredivisie niet, want een seizoen later was degradatie een feit. In 1993 keerde sc Heerenveen weer terug in de Eredivisie. In het seizoen 1999/2000 eindigde de ploeg zelfs op de tweede plek in de competitie. In 2009 werd een van de grootste successen bereikt en won sc Heerenveen de KNVB Beker. Enkele keren wist de Friese middenmoter een ticket te winnen voor de UEFA Cup. In de seizoenen 2005/2006 en 2006/2007 werd sc Heerenveen in de derde ronde van het Europese toernooi uitgeschakeld.

Online wedden op sc Heerenveen

De online bookmaker bieden alle wedstrijden van sc Heerenveen aan. Je kan voorafgaand aan een wedstrijd al een weddenschap afsluiten, dit noemen wij ook wel een pre-match weddenschap. Je kan ook live wedden tijdens een wedstrijd van sc Heerenveen, dit kan zelfs op de smartphone terwijl je in het stadion zit. Je kan wedden op de winnaar van een duel, het aantal doelpunten, doelpuntenmakers, gele kaarten, rode kaarten, hoekschoppen en zelfs ingooien. Wie nog geen lid is van een bookmaker kan de welkomstbonus gebruiken om risicovrij te wedden op sc Heerenveen.

Scroll naar boven