Welkom op opvoetbalwedden.nl

Wat is je leeftijd?

Als opvoetbalwedden.nl vinden wij het belangrijk onze verantwoordelijkheid te nemen betreffende verantwoord gokken. Geef daarom eerlijk aan hoe oud je bent.

Je leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Je bevestigt hiermee dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Wedden op Norwich City

De voetbalclub Norwich City speelt in de Premier League, nadat het promoveerde in 2019. De club bestaat al sinds 1902 en speelt zijn thuiswedstrijden op het beruchte Carrow Road in de stad Norwich. Bij iedere wedstrijd zijn er rond de 27.000 fans aanwezig in het stadion. In 1935 werd Carrow Road geopend en sindsdien speelt Norwich City in het stadion. De Engelse voetbalclub won in 1962 en 1985 de League Cup. Het zijn nog steeds de grootste successen uit de geschiedenis van de club. De Nederlander Tim Krul stond een paar jaar geleden nog onder contract bij Norwich City.

Degradaties en promoties van Norwich City

Norwich City beleefde sinds begin 2000 een mindere periode. In het seizoen 2008/2009 kon de club zelfs degradatie naar de Football League One niet voorkomen. In 2010 wist de ploeg veel goed te maken door de titel te winnen in de derde klasse. En ook de in de Championship had Norwich City geen aanpassingstijd nodig. De ploeg eindigde op de 2e plek in de competitie, waardoor het een seizoen later mocht deelnemen aan de Premier League. De overstap bleek te zwaar, want een jaar later degradeerde de ploeg naar de Championship. Ditmaal promoveerde Norwich City opnieuw gelijk terug naar de Premier League.

En ook toen kon Norwich City zijn hoofd niet boven water houden en was degradatie een seizoen later een feit. Na enkele seizoenen in de tweede klasse wist Norwich City in 2019 terug te keren in de Premier League. De beste speler in het succesvolle seizoen was Tim Krul.

Online wedden op Norwich City

De online bookmakers bieden alle wedstrijden in de Premier League, de FA Cup en de League Cup aan. Je kan online wedden op alle wedstrijden van Norwich City, waaronder de oefenwedstrijden in het pre-seizoen. Je kan voorafgaand aan het duel al wedden of live inzetten op Norwich City. Wedden kan op de winnaar van een duel, het aantal doelpunten, strafschoppen, gele kaarten, rode kaarten, hoekschoppen, vrije trappen, doelpuntenmaker en nog heel veel meer.

Scroll naar boven