Welkom op opvoetbalwedden.nl

Wat is je leeftijd?

Als opvoetbalwedden.nl vinden wij het belangrijk onze verantwoordelijkheid te nemen betreffende verantwoord gokken. Geef daarom eerlijk aan hoe oud je bent.

Je leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Je bevestigt hiermee dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Wedden op het EK 2021

De coronacrisis gooide in 2020 nog roet in het eten, maar in 2021 staat het EK-voetbal gewoon op de speelkalender. De spanning is groot, want welk land zal er met de EK-titel vandoor gaan? Jij kan het nog een stukje spannender maken door een weddenschap af sluiten op het EK 2021. Het toernooi zal in twaalf verschillende speelsteden worden gespeeld, waaronder in Rome, Londen, Bilbao en Amsterdam. De Johan Cruijff Arena is sowieso het decor voor minimaal twee groepswedstrijden van het Nederlands elftal gedurende het EK 2021. Als je meer wilt weten over het online wedden op het EK 2021, lees dan snel hieronder de informatie.

Welke landen zijn de favorieten op het EK 2021?

Online wedden op het EK 2021 zorgt ervoor dat je met hele andere ogen naar de wedstrijden zal gaan kijken. Iedere wedstrijd waarop jij een inzet plaatst zal direct een stuk spannender en aantrekkelijker worden. De grote vraag gedurende het toernooi is welke landen het beste voor de dag komen. De favorieten zijn wel al duidelijk. Spanje, België, Engeland, Frankrijk, Duitsland, Italië en Nederland lijken de grootste kanshebbers op de EK-titel. Natuurlijk moet er wel nog enkele punten gelet worden. Zijn alle sterspelers wel beschikbaar voor de nationale ploeg, want blessureleed kan een groot verschil maken.

Quoteringen op het EK 2021

Als je een weddenschap afsluit moet je wel goed letten op een paar punten. Kijk eerst of je wel de juiste weddenschap kiest. Het zou zonde zijn om per ongeluk de verkeerde weddenschap aan te klikken. Kijk ook naar de quoteringen, want die zijn minstens zo belangrijk. Stel je wilt op Nederland inzetten tegen Oekraïne en de quotering voor Oranje is 1,75 euro en je zet 10 euro in. Je kan dan bij winst een geldbedrag terugverwachten van 17,50 euro, een winst van 7,50 euro. De inzet is verwerkt in de quotering. Je kan de quoteringen ook vergelijken per online bookmaker, want deze zijn vrijwel nergens hetzelfde. Je kan bij de ene bookmaker dus meer geld winnen met dezelfde weddenschap dan bij een andere bookmaker.

Wedden op de winnaar van het EK 2021

Je kan op het EK 2021 inzetten op honderden soorten weddenschappen per wedstrijd. Het gaat dan om de winnaar van een wedstrijd of een gelijkspel, maar ook het aantal doelpunten, gele kaarten, rode kaarten, corners, overtredingen, doelpuntenmakers en nog veel meer. Je kan ook nu al inzetten op de uiteindelijke winnaar van het EK 2021. Het land waar je geld op inzet moet ook echt de winnaar van het EK 2021 worden, oftewel de finale winnen.

Live wedden op het EK 2021

Je kan bij de online bookmakers al maanden van te voren wedden op de wedstrijden tijdens het EK 2021. Dit kan voordelen hebben, want soms zijn de quoteringen dan een stukje hoger. Live wedden kan je ook doen en is nog stukken spannender. Als je een live weddenschap plaatst dan zet je in tijdens de wedstrijd. Het duel is dus bezig, maar je kan alsnog een geldbedrag inzetten op een weddenschap naar eigen keuze. Live wedden kan op de smartphone, tablet en computer.

Welkomstbonussen voor nieuwe wedders

Als je een nieuw lid bent bij één van de online bookmakers dan krijg je een soort van cadeautje. Je krijgt een welkomstbonus als nieuwkomer. Dit is vaak een stortingsbonus, maar het kan ook een free bet zijn of een no-deposit bonus. Bij sommige bookmakers gaat het om honderden euro’s die je kan incasseren. Tijdens het EK Voetbal kan je ook voor speciale acties en promoties verwachten. De bookmakers bieden extra bonussen en bijzonder hoge quoteringen aan bij de EK-wedstrijden.

Scroll naar boven