Welkom op opvoetbalwedden.nl

Wat is je leeftijd?

Als opvoetbalwedden.nl vinden wij het belangrijk onze verantwoordelijkheid te nemen betreffende verantwoord gokken. Geef daarom eerlijk aan hoe oud je bent.

Je leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Je bevestigt hiermee dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Wedden op Hapoel Beer Sheva

De Israëlische voetbalclub Hapoel Beer Sheva is vrij bekend binnen Europa. De club mocht namelijk al diverse keren deelnemen aan Europese competities. In het seizoen 2022/2023 speelt de voetbalclub zijn wedstrijden in de UEFA Conference League. Hapoel Beer Sheva werd in 1949 opgericht en is tegenwoordig eigendom van de zakenvrouw Alona Barkat. Hapoel Beer Sheva beschikt over een jeugdopleiding en een eigen vrouwenelftal. Het is mogelijk om bij de online bookmakers te wedden op de wedstrijden van Hapoel Beer Sheva in de Israëlische voetbalcompetitie en de UEFA Conference League.

Stadion van Hapoel Beer Sheva

Hapoel Beer Sheva speelt traditiegetrouw in een rood en wit tenue. In de eerste tien jaar speelde de voetbalclub in een stadion gelegen in de oude stad van Be’er Sheva. In 1960 verhuisde de club naar het Vasermil Stadium. Sinds 2015 is het Turner Stadium de nieuwe thuishaven van Hapoel Beer Sheva.

Het Turner Stadium beschikt over een capaciteit van 16.126 toeschouwers. De officiele naam van het voetbalstadion is het Taakov Turner Toto Stadium Be’er Sheva. Het stadion is eveneens het decor van interlands van het nationale voetbalelftal van Israël.

Prijzenkast van Hapoel Beer Sheva

De voetbalclub Hapoel Beer Sheva won vijfmaal de landstitel, waaronder in 2016/2017 en 2017/2018. Het is nog altijd één van de beste clubs in het land. Daarnaast werd ook de State Cup (3x), Second League (3x), Super Cup (4x), Toto Cup (1x) en de Lilian Cup (1x) gewonnen. In het seizoen 2008/2009 werd de Toto Cup gewonnen, nadat de club drie jaar eerder op de tweede plaats eindigde in het internationale voetbaltoernooi.

Online wedden op Hapoel Beer Sheva

Het is bij de legale online bookmakers in Nederland mogelijk om te wedden op voetbalwedstrijden van Hapoel Beer Sheva. Je moet 18 jaar of ouder zijn om een eigen account te kunnen openen bij één van de bookmakers. Ben jij 24 jaar of ouder, dan kan je ook nog profiteren van een welkomstbonus bij alle legale aanbieders van sportweddenschappen.

Scroll naar boven