Welkom op opvoetbalwedden.nl

Wat is je leeftijd?

Als opvoetbalwedden.nl vinden wij het belangrijk onze verantwoordelijkheid te nemen betreffende verantwoord gokken. Geef daarom eerlijk aan hoe oud je bent.

Je leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Je bevestigt hiermee dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Wedden op de La Liga

Voetballiefhebbers kijken niet alleen graag naar de sport, maar besluiten ook regelmatig om een weddenschap af te sluiten op voetbalwedstrijden. Dat kan bijvoorbeeld ook op de wedstrijden in de La Liga. Dat is de bekendste en hoogste voetbalcompetitie in Spanje. Clubs zoals FC Barcelona, Real Madrid en Atlético Madrid spelen wekelijks hun wedstrijden in de La Liga. De legale online bookmakers bieden dan ook weddenschappen aan op de La Liga, zowel pre-match als live weddenschappen.

Topclubs in de La Liga

Als jij gaat wedden op de La Liga, dan is het handig om te weten op welke voetbalclubs jij dat het beste kan gaan doen. Zoals je misschien al weet, is de Spaanse competitie één van de allerbeste in de wereld. Dat kan ook niet anders, want clubs zoals FC Barcelona, Real Madrid, Atlético Madrid, Valencia CF en FC Sevilla komen uit in de La Liga. Real Madrid en FC Barcelona wonnen al tientallen keren de landstitel in Spanje en zijn ieder seizoen weer de grote favoriet voor de landstitel.

Live wedden op de La Liga

Je kan natuurlijk een pre-match weddenschap afsluiten op de La Liga. In dat geval zal jij voor het eerste fluitsignaal al een inzet plaatsen op een weddenschap. Het kan veel spannender en leuker zijn om te kiezen voor een live weddenschap. De bookmakers bieden je dan de kans om te wedden terwijl de wedstrijd bezig is. Je kan bij sommige bookmakers zelfs live meekijken via een livestream en genieten van topvoetbal in de La Liga. De quoteringen worden steeds aangepast, aangezien het wedstrijdverloop essentieel zal zijn voor de weddenschap.

Outright weddenschappen op de La Liga

Je kan ook besluiten om een weddenschap af te sluiten op een zogeheten ‘outright’. Dat zijn unieke weddenschappen die een langere periode duren. Je moet denken aan een weddenschap op welke club de landstitel wint of welke voetballer de topscorer van de La Liga zal gaan worden. De quoteringen van Outright weddenschappen zijn hoog, maar je zal dus wel een langere tijd moeten wachten op de uitslag.

Waar kan ik wedden op de La Liga?

Je kan bij de legale bookmakers gaan wedden op de La Liga. Wij raden je aan om eens een kijkje te gaan nemen bij BetCity.nl of het Jack’s Casino Online. Je kan trouwens alleen wedden op de La Liga als jij 18 jaar of ouder bent. Ben jij 24 jaar of ouder, dan kan je ook nog genieten van een mooie welkomstbonus. De bonus bestaat vaak uit free-bets, oftewel gratis weddenschappen.

Scroll naar boven