Welkom op opvoetbalwedden.nl

Wat is je leeftijd?

Als opvoetbalwedden.nl vinden wij het belangrijk onze verantwoordelijkheid te nemen betreffende verantwoord gokken. Geef daarom eerlijk aan hoe oud je bent.

Je leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Je bevestigt hiermee dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Wedden op corners: zo doe je dat!

Wedden op sporten is spannend en zorgt ervoor dat een wedstrijd kijken of veel leuker kan zijn. Het is slim om je te focussen op één soort sport of onderdeel in een wedstrijd. Er zijn best veel wedders die wel eens een gokje afsluiten op het aantal corners in een wedstrijd. Dit noemen wij ook wel ‘nichemarkt gokken’. Corners worden veel vaker toegekend dat strafschoppen en er vallen ook veel meer hoekschoppen dan doelpunten. Als je ook maar een beetje kennis hebt van zaken, dan kan je veel geld winnen met wedden op corners. Hieronder leggen wij uit hoe jij een specialist kan worden.

Waarom wedden op corners?

Wedden op hoekschoppen is de laatste jaren veel interessanter geworden. Bij de TOTO kan je geen inzet plaatsen op hoekschoppen en de online bookmakers brachten daar verandering in. Bookmakers letten vooral op andere weddenschappen en gaan nog wel eens in de fout als het gaat om corners. Zeker bij live wedden kan wedden op corners een lucratieve bezigheid zijn. Het aantal corners in een wedstrijd kan je vooraf al best goed voorspellen. Meestal als de verhoudingen tussen de twee clubs heel groot zijn, dan kan je verwachten dat het corners gaat regenen. Een constante druk op de tegenstander zorgt van paniek en dan worden er veel hoekschoppen toegekend. Je kan ook de statistieken van de laatste weken en de onderlinge resultaten erbij pakken. Het is nuttige informatie die je online gemakkelijk kan vinden.

Speel over/under corners

Wedden op het aantal corners in een wedstrijd is een leuke bezigheid. Je kijkt met hele andere ogen naar een wedstrijd en dat maakt het spannender. Zet nooit in op het exacte aantal hoekschoppen, dan is vrijwel onmogelijk. Ga voor over/under weddenschappen, die zijn veel overzichtelijker. Je kan bijvoorbeeld inzetten op over 9,5 corners in de wedstrijd of over 4,5 corners voor ploeg A. Under wedden kan ook altijd. Het is duidelijk wanneer je wint. Mocht je snel willen winnen, dan kan je wedden op een corner in een bepaalde minuut. Dat is veel risico, maar ook eventueel een hoge winst.

Tips voor wedden op corners

– Statistieken checken

De statistieken verklappen veel als het gaat om het wedstrijdverloop. Zijn beide teams heel aanvallend of juist heel verdedigend? Welke ploeg schiet doorgaans het meeste op doel? Hoeveel corners vielen er in de laatste onderlinge duels? Dit zijn vragen die kan beantwoorden door de statistieken te checken.

– Rode kaart

Valt er een rode kaart in de wedstrijd, dan krijgt de andere ploeg het overwicht. Dit kan goed uitpakken als je live gaat wedden. Het opent nieuwe deuren en nieuwe kansen.

– Belangen van een wedstrijd

Hoe groot zijn de belangen van de wedstrijd voor de clubs? Zoek dat uit, want dat kan een groot verschil maken. Moet ploeg A winnen, dan zullen ze veel druk zetten en dat resulteert in meer hoekschoppen. Hebben de twee clubs niks meer om voor te spelen, dan kan het best nog een open en aanvallende wedstrijd worden.

Scroll naar boven