Welkom op opvoetbalwedden.nl

Wat is je leeftijd?

Als opvoetbalwedden.nl vinden wij het belangrijk onze verantwoordelijkheid te nemen betreffende verantwoord gokken. Geef daarom eerlijk aan hoe oud je bent.

Je leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Je bevestigt hiermee dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Wat kan ik winnen met TOTO 13?

De TOTO is onwijs bekend in Nederland. Een hele lange tijd kon de liefhebber uitsluitend wedden op sporten bij de TOTO. Tegenwoordig zijn er genoeg alternatieven te vinden, waaronder Jacks.nl. Echter biedt de TOTO nog altijd iets unieks aan, namelijk TOTO 13. Het speelsysteem is erg geliefd onder de wedders en dat heeft een hele simpele reden. Je kan namelijk een jackpot winnen door te wedden op 13 voetbalwedstrijden bij TOTO 13. De jackpot begint bij 10.000 euro, maar loopt doorgaans op tot een veel fraaier geldbedrag.

TOTO 13 jackpot

TOTO 13 staat vooral bekend om zijn hoge jackpot. Je kan namelijk een prijs van minimaal 10.000 euro winnen. Het gaat om een progressieve hoofdprijs. Stel niemand wint de prijs in een speelronde, dan zal het bedrag bij de volgende speelronde stijgen. Het komt wel eens voor dat de jackpot de 30.000 euro aantikt. En daar blijft het niet bij, want je kan ook troostprijzen winnen met TOTO 13.

Werkwijze TOTO13

Een deel van de prijzenpot zal worden gereserveerd voor de spelers die 11 of 12 wedstrijden goed voorspellen. Daardoor kan je ook een prijs winnen als je één of twee wedstrijd fout hebt voorspelt.

In TOTO 13 moeten deelnemers proberen de uitslagen van dertien voetbalwedstrijden correct te voorspellen. Deze wedstrijden kunnen in nationale en internationale voetbalcompetities en -toernooien zijn.

De deelnemers aan dit Toto spelkiezen voor elke van de dertien wedstrijden een voorspelling. Meestal een ‘1’ voor winst van het thuisteam, ‘X’ voor gelijkspel en ‘2’ voor winst van het uitspelende team. Als je alle dertien voorspellingen correct hebt, win je de hoofdprijs. Hebben meerdere mensen alle dertien wedstrijden correct voorspeld? Dan wordt de prijs verdeeld onder alle winnaars.

Meespelen vanaf acht euro

TOTO 13 is dus een unieke manier om een gigantische prijs te winnen met wedden op voetbal. En je hoeft daarvoor niet eens een hoge inzet neer te leggen. Je kan al deelnemen met TOTO 13 met een inzet van slechts 8,00 euro. Natuurlijk kan je ook systeem-wedden en met een hogere inzet meespelen met TOTO 13. De keuze is helemaal aan de deelnemer.

[helpie_faq group_id=’28’/]

Alternatieven voor TOTO 13

Je kan ook online een weddenschap afsluiten op voetbalwedstrijden, zoals de duels van Ajax en AZ. Wij raden je aan om een account aan te maken bij BetCity.nl of het Circus Casino. Je moet wel 18 jaar of ouder zijn om te kunnen wedden bij een online aanbieder van sportweddenschappen. Dat geldt overigens ook voor TOTO 13.

Scroll naar boven