Welkom op opvoetbalwedden.nl

Wat is je leeftijd?

Als opvoetbalwedden.nl vinden wij het belangrijk onze verantwoordelijkheid te nemen betreffende verantwoord gokken. Geef daarom eerlijk aan hoe oud je bent.

Je leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Je bevestigt hiermee dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Wat is het salaris van bondscoach Louis van Gaal?

Het Nederlands elftal maakt zich klaar voor het WK-voetbal in Qatar. De ploeg van de bondscoach Louis van Gaal heeft een succesvolle periode achter de rug. Oranje wist zich te kwalificeren voor het WK-voetbal en behaalde als groepswinnaar de Final Four van UEFA Nations League. De KNVB mag dankzij de goede Nations League campagne weer vele miljoenen euro’s bijschrijven op de bankrekening. Daarnaast worden de halve finales en de finale gespeeld in Amsterdam. Van Gaal staat te boek als de succesvolste bondscoach aller tijden en gaat binnenkort met pensioen. Echter niet voordat de bondscoach een riant salaris mag opstrijken bij de KNVB. Wat is nu eigenlijk het salaris van Louis van Gaal?

Van Gaal keert terug bij Oranje

In 2016 was Van Gaal bezig aan zijn allerlaatste project als voetbaltrainer. De Nederlander was op dat moment nog de manager van Manchester United, maar werd al relatief snel de laan uitgestuurd vanwege teleurstellende resultaten. Tegelijkertijd ging het ook niet al te best met Oranje en moest bondscoach Frank de Boer vertrekken bij de KNVB. De roep om de terugkeer van Van Gaal werd steeds sterker. Na diverse gesprekken was het hoge woord eruit en keerde de bekende voetbaltrainer weer terug bij Oranje.

Salaris Van Gaal bij Oranje

Louis van Gaal werd wederom de bondscoach van het Nederlands elftal. De trainer tekende een contract tot het WK-voetbal in Qatar en dat zal dan ook echt zijn allerlaatste klus gaan worden als trainer. Van Gaal kan om zijn oude dag nog een geweldig salaris tegemoet zien komen. Van Gaal krijgt namelijk een bedrag van 1,2 miljoen euro per jaar op zijn bankrekening gestort. Echter zal Louis van Gaal het allemaal zeker niet meer doen om het geld. De Amsterdammer zou namelijk de beschikking hebben over een vermogen van rond de 35 miljoen euro. Het gaat bij Van Gaal vooral om de passie voor het spel en de hoop om alsnog een groot succes te gaan boeken met Oranje op een eindtoernooi. Van Gaal was tweemaal eerder bondscoach en eindigde één keer op de 3e plaats op het WK-voetbal, nadat er in de halve finale na strafschoppen werd verloren van Argentinië.

Wedden op het WK-voetbal 2022

Er kan bij de online bookmakers worden ingezet op het WK 2022 in Qatar. Je kan vanaf 18 jaar oud een eigen account openen bij één van de legale bookmakers in Nederland. Wij raden je aan om eens een kijkje te nemen bij BetCity.nl of het Circus Casino Online. Mocht je 24 jaar of ouder zijn, dan staat er ook een grandioze welkomstbonus voor je klaar. Wedden op Oranje tijdens het WK-voetbal is nu al mogelijk, bijvoorbeeld op de wedstrijden in de groepsfase of de uiteindelijke WK winst. Je kan ook wedden op het aantal doelpunten, correct score en zelfs een eventuele verlenging.

Scroll naar boven