Welkom op opvoetbalwedden.nl

Wat is je leeftijd?

Als opvoetbalwedden.nl vinden wij het belangrijk onze verantwoordelijkheid te nemen betreffende verantwoord gokken. Geef daarom eerlijk aan hoe oud je bent.

Je leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Je bevestigt hiermee dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Voorbeschouwing: Juventus – Dynamo Kiev (Champions League)

Juventus kan zich gaan opmaken voor de knock-outfase in de Champions League. De Italiaanse club kan alleen nog proberen om als nummer één te eindigen in de poule. De enige concurrent voor die plek is het FC Barcelona van Ronald Koeman. Dynamo Kiev is ook niet helemaal klaar in Europa en kan zich nog kwalificeren voor de volgende ronde van de Europa League. Een stunt in Turijn zou dan ook wel goed uitkomen.

Juventus FC

Juventus FC is bij winst op Ferencvaros zeker van plaatsing voor de volgende ronde. De club kan dan vele miljoenen gaan bijschrijven, dus de druk staat vol op de ketel. Juventus won drie van de laatste vier wedstrijden in het toernooi. Alleen FC Barcelona was in één wedstrijd te sterk. In de Serie A verloor Juventus kostbare punten door gelijk te spelen tegen het zwakke Benevento. De Italiaanse topploeg moet zich dus snel gaan herstellen en de winst pakken in de Champions League.

Juventus won drie van de laatste vijf wedstrijden. Heel doelpuntrijk zijn die wedstrijden niet. In twee van de laatste vijf wedstrijden werd er vaker dan twee keer gescoord. Juventus staat normaal gesproken bekend om zijn sterke verdediging, al is daar dit seizoen weinig van te merken. Wel kwam Juventus in de laatste zes wedstrijden tot scoren, waardoor doelpunten een garantie zijn. Maar dat kan ook bijna niet anders als je Cristiano Ronaldo in de gelederen hebt.

Dynamo Kiev

Dynamo Kiev schakelde in de voorrondes nog AZ uit, maar weet nog geen goede resultaten te boeken in de Champions League. De club uit Oekraïne heeft pas één punt, drie wedstrijden gingen al verloren. De toch wat zwakke ploeg kan soms boven zichzelf uitstijgen, maar door het gemis van thuispubliek lijkt er wat te ontbreken. In uitwedstrijden gaat het ook niet al te best. Dynamo Kiev won twee van de laatste vijf wedstrijden. In de vier groepswedstrijden kreeg Dynamo Kiev steeds minimaal twee tegendoelpunten.

Wie gaat er winnen?

Juventus FC heeft een betere ploeg en speelt thuis. Alles wijst in het voordeel van de Italianen. Het kan dan ook niet anders dan dat Juventus wint en minimaal twee keer scoort. De kans dat Dynamo Kiev een keer scoort is trouwens wel groot, want de verdediging van de thuisploeg wankelt de laatste maanden. Cristiano Ronaldo pakt vast wel weer een doelpuntje mee.

Scroll naar boven