Welkom op opvoetbalwedden.nl

Wat is je leeftijd?

Als opvoetbalwedden.nl vinden wij het belangrijk onze verantwoordelijkheid te nemen betreffende verantwoord gokken. Geef daarom eerlijk aan hoe oud je bent.

Je leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Je bevestigt hiermee dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Voorbeschouwing: Fortuna Sittard – Ajax (Eredivisie 2021/2022)

Er lijkt dit seizoen maar één echte top kandidaat voor de landstitel in de Eredivisie. Ajax wist dit seizoen al een geweldige indruk te maken en lijkt haast onverslaanbaar. De Amsterdammers wonnen kortgeleden overtuigend met 1-5 bij Sporting Portugal en wisten vervolgens SC Cambuur met 9-0 te verslaan. In het laatste duel kwamen acht verschillende spelers tot scoren en dat valt natuurlijk niet te verdedigen. Kan Fortuna Sittard voor een enorme stunt zorgen en het sterke Ajax verrassen?

Fortuna Sittard

Fortuna Sittard begon goed aan het nieuwe seizoen en wist vier punten te pakken in de eerste twee competitieduels. Echter ging het daarna mis. Fortuna Sittard verloor van Sparta Rotterdam en ging ook onderuit tegen sc Heerenveen. Sparta was met 3-1 te sterk, terwijl er bij sc Heerenveen slechts met 1-0 werd verloren. De Limburgse club zag afgelopen zomer een enorm deel van de selectie vertrekken en haalde 12 nieuwe namen. Een van de aanwinsten was Deroy Duarte, de speler wist zichzelf ook direct in de basis te knokken en zal ook tegen Ajax aan de start verschijnen. In acht van de laatste negen duels tegen Ajax ging Fortuna Sittard onderuit.

Indrukwekkend Ajax

Ajax maakt ook dit seizoen weer een bijzondere goede indruk. In de eerste UEFA Champions League-wedstrijd wist Ajax met 1-5 te winnen bij Sporting Portugal. De grote man was Sebastian Haller, de spits noteerde vier goals. Vervolgens werd in het eigen stadion ook nog met 9-0 gewonnen van promovendus SC Cambuur. Vanzelfsprekend kwam ook Haller weer tot scoren, plus nog zeven andere namen. Reservespelers David Neres verscheen aan de aftrap en kwam tweemaal tot scoren.

Wie gaat er winnen?

Ajax scoorde 14 doelpunten in de laatste twee competitiewedstrijden, plus nog een vijftal treffers in de UEFA Champions League. Wij verwachten dan ook dat Fortuna Sittard het nieuwe slachtoffer zal zijn dan het swingende Ajax. Een ruime overwinning lonkt voor de koploper van de Eredivisie.

Scroll naar boven