Welkom op opvoetbalwedden.nl

Wat is je leeftijd?

Als opvoetbalwedden.nl vinden wij het belangrijk onze verantwoordelijkheid te nemen betreffende verantwoord gokken. Geef daarom eerlijk aan hoe oud je bent.

Je leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Je bevestigt hiermee dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Voorbeschouwing: Benfica – Rangers FC (Europa League)

Donderdag 5 november 2020 speelt Benfica in de Europa League een thuiswedstrijd tegen Rangers FC. Een mooie wedstrijd, zeker gezien de geschiedenis van beide clubs. De club uit Schotland heeft het dit seizoen nogal makkelijk gehad en kwam geen grote tegenstanders tegen. Nu wacht een uitduel bij de Portugese topclub Benfica. Doelpunten zijn gegarandeerd, maar wie pakt de punten?

Benfica

Benfica speelt vrijwel ieder seizoen in de Champions League en moet zich tevreden stellen met het tweede Europese toernooi. In de voorrondes van de Champions League verloor Benfica met 2-1 van PAOK Saloniki uit Griekenland. De overige zeven wedstrijden dit seizoen werden gewonnen met een ruim verschil. Het Belgische Standard Luik werd met 3-0 van de mat getikt. Het uitduel bij Lech Poznan werd met 2-4 gewonnen. Benfica staat er dus goed voor en kan bij winst op Rangers FC een enorme stap zetten richting de volgende ronde.

Rangers FC

Rangers FC won alle wedstrijden dit seizoen en mag met een goed gevoel terugkijken op de laatste weken. De Schotse club speelde vooral tegen de kleintjes in eigen land, waardoor het moeilijk is in te schatten of de ploeg ook klaar is voor de aankomende tegenstander. Rangers FC won met 0-2 van Standard Luik en wonnen nipt met 1-0 van het Poolse Lech Poznan. De duels van de ploeg zijn best saai. Er werd in één van de laatste vijf duels meer dan 2,5 keer gescoord. Toch zien wij wel meer dan twee doelpunten vallen op de donderdagavond.

Wie gaat er winnen?

Rangers FC moet het hebben van een sterke verdedigingslinie. De ploeg heeft alleen geen echt topteam tegenover zich gehad en dat gaat nu veranderen. Benfica heeft een sterkere selectie en heeft het thuisvoordeel. Het kan toch bijna niet anders dan dat Benfica minimaal tweemaal scoort en drie punten pakt.

Scroll naar boven