Welkom op opvoetbalwedden.nl

Wat is je leeftijd?

Als opvoetbalwedden.nl vinden wij het belangrijk onze verantwoordelijkheid te nemen betreffende verantwoord gokken. Geef daarom eerlijk aan hoe oud je bent.

Je leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Je bevestigt hiermee dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Voorbeschouwing: Ajax – RKC Waalwijk

De Eredivisie begon vorig weekend aan een nieuw seizoen. Ajax won nipt bij Sparta Rotterdam en RKC Waalwijk verloor van Vitesse. De Amsterdamse club is titelkandidaat nummer één en RKC Waalwijk moet degradatie proberen te voorkomen. Een pittige opdracht voor de Brabantse club. Nog pittiger is het uitduel bij Ajax, want dat lijkt een onmogelijke opgave te gaan worden. De grote vraag is hoeveel doelpunten Ajax zal gaan maken op de zondagmiddag.

Ajax is de grootste titelkandidaat

Ajax wist in de voorbereiding op het nieuwe seizoen een hele goede indruk achter te laten. De club won met ruime cijfers van vrijwel alle tegenstanders. Er werd onder andere met 6-1 gewonnen van RKC Waalwijk en laat dat nu de tegenstander van dit weekeinde zijn. Ajax won 19 van de laatste 21 thuiswedstrijden. In 10 van de laatste 14 gewonnen thuiswedstrijden scoorde de thuisploeg zelfs vier of meer goals. In de aanvalslinie zullen Tadic, Promes en Antony in de basis starten. De verdediging van RKC kan zijn borst gaan natmaken.

RKC Waalwijk wint geen uitduels

RKC Waalwijk verloor in de eerste speelronde van Vitesse met 0-1. Normaliter zou de ploeg vorig seizoen al gedegradeerd zijn naar de Eerste Divisie, maar het coronavirus was gek genoeg de reddende engel. In het seizoen 2020/2021 lijkt het allemaal niet veel hoopvoller. RKC Waalwijk verloor 10 van de laatste 11 uitwedstrijden in de Eredivisie. RKC won zelfs geen van de laatste 28 uitduels in Amsterdam. Wij vragen ons vooral af hoelang de bezoekers de nul kunnen houden in de Johan Cruijff Arena.

Wie gaat er winnen?

Ajax zal drie punten gaan pakken tegen RKC Waalwijk, daar is geen twijfel over. Het is de vraag of Ajax met een groot verschil kan gaan winnen. Als de aanvallers de smaak te pakken hebben dan verwachten wij een vervelende middag voor de bezoekers. Een 6-0 overwinning voor Ajax zou dan ook helemaal geen verrassing zijn.

Scroll naar boven