Veilig betalen

Je wilt wedden op voetbal en hebt al een aantal online bookmakers op het oog. Maar kun je op deze websites wel veilig betalen?

Veilig betalen met iDeal

De meeste online bookmakers bieden meerdere betaalmogelijkheden. Wil je vanuit Nederland wedden op voetbal, dan is het zeker aan te raden om een bookmaker te kiezen die betalen via iDeal mogelijk maakt. iDeal is in ons land namelijk een van de meest veilige betaalmethodes. De transacties lopen altijd via je eigen bank en over een beveiligde verbinding, dus je persoonlijke gegevens zijn veilig. Daarbij worden je stortingen direct van je bankrekening afgeschreven, zodat je niet achteraf nog met allerlei afschrijvingen wordt geconfronteerd. Kortom, met iDeal kun je veilig betalen en voorkom je dat je het overzicht verliest.

Overige betaalmethodes

Naast iDeal worden er vaak nog meer betaalopties aangeboden. Zo kun je, afhankelijk van de aanbieder, vaak betalen met je creditcard, PayPal of via een e-wallet zoals Neteller of Skrill. Wil je van een van deze opties gebruik maken, zorg dan wel dat je je goed verdiept in de huidige Kansspelwet. In Belgiƫ is het bijvoorbeeld niet meer toegestaan om op goksites met creditcard te betalen, omdat de nieuwe Kansspelwet bepaalt dat je niet mag wedden met geld dat je niet hebt. De kans bestaat dat dit soort regels ook in Nederland worden toegepast. Verder is het goed om te kijken of je (extra) transactiekosten moet betalen bij de betaalmethode van jouw voorkeur. Maar als je ons advies wilt? Gewoon lekker via iDeal betalen. Wel zo makkelijk.