Welkom op opvoetbalwedden.nl

Wat is je leeftijd?

Als opvoetbalwedden.nl vinden wij het belangrijk onze verantwoordelijkheid te nemen betreffende verantwoord gokken. Geef daarom eerlijk aan hoe oud je bent.

Je leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Je bevestigt hiermee dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Transfergeruchten: Haaland, Pogba, Arias

De transfermarkt kwam maar moeilijk opgang, maar de laatste tijd gooien de clubs weer met de miljoenen. De transfergeruchten rondom de beste voetballers ter wereld worden ook steeds hardnekkiger. Het is dan ook tijd om de balans op te maken en de laatste transfergeruchten eens onder de loep te nemen. Onze aandacht gaat nu uit naar Haaland, Pogba, Arias. Het viertal zou volgens de Europese media binnenkort te zien zijn in een ander shirt!

Haaland naar Real Madrid

Als wij ‘Siro López’ moeten geloven dan is Erling Braut Haaland bezig aan zijn laatste seizoen bij Borussia Dortmund. De spits heeft enkele geweldige seizoenen achter de rug in Duitsland en lijkt klaargestoomd te zijn voor een transfer. Haaland kan volgend seizoen voor een bedrag van 75 miljoen euro vertrekken uit Dortmund, aangezien er een clausule is opgenomen in zijn contract. De laatste geruchten vertellen ons dat Haaland al tot een persoonlijk akkoord is gekomen met Real Madrid. Nog één jaar wachten en dan is Haaland misschien te bewonderen bij ‘De Koninklijke’.

Pogba naar Paris Saint-Germain

Paris Saint-Germain heeft deze zomer al grote namen binnengehaald en aast ook op Paul Pogba. De middenvelder van Manchester United heeft nog een contract voor één seizoen en kan volgend jaar transfervrij de deur uitwandelen. De Franse club wilt Pogba graag terughalen naar Frankrijk en zou een weeksalaris van 600.000 euro hebben klaarliggen voor de sterspeler. Volgens ‘The Independent’ heeft Pogba wel oren naar een transfer en de ultieme kans om samen met Lionel Messi te gaan spelen.

PSV wilt Arias terughalen naar Eindhoven

Santiago Arias vertrok drie jaar geleden bij PSV en koos voor een avontuur bij Atlético Madrid. De Spaanse club betaalde 11 miljoen euro voor de verdediger. De Colombiaan kan nu echter alweer vertrekken bij de club. Bayer Leverkusen, Everton en PSV zijn geïnteresseerd in de ervaren vleugelverdediger. Het is volgens ‘WinSportsTV’ nog onbekend wat Atlético Madrid vraagt voor de speler.

Scroll naar boven