Welkom op opvoetbalwedden.nl

Wat is je leeftijd?

Als opvoetbalwedden.nl vinden wij het belangrijk onze verantwoordelijkheid te nemen betreffende verantwoord gokken. Geef daarom eerlijk aan hoe oud je bent.

Je leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Je bevestigt hiermee dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Tips voor live wedden op voetbal

Live wedden is heel normaal geworden en de functie ontbreekt dan ook bij geen enkele online bookmakers. Je kan terwijl de wedstrijd bezig is nog een inzet plaatsen op een sportwedstrijd naar eigen keuze. De meeste wedders kiezen voor een inzet op een voetbalwedstrijd, zoals op wedstrijden in de Eredivisie en de Champions League. Het mooie aan live wedden is dat de quoteringen ook veranderen en je dus vaak kan profiteren van hogere potentiële winstbedragen. Daarnaast kan jij simpelweg door de wedstrijd en de statistieken te analyseren, net wat meer kans maken op een geldprijs. Hieronder hebben wij een paar tips voor jullie genoteerd betreft het live wedden op voetbal. Let op, sinds oktober 2021 is de nieuwe kansspelwet van kracht en kan er alleen nog ingezet worden bij de legale aanbieders.

Tip 1: zet pas na 15 minuten in

Het grootste voordeel van live wedden is dat jij eerst nog naar de wedstrijd kan kijken en daarna een inzet kan plaatsen. Het is slim om niet na enkele minuten al te wedden. Wacht eerst nog minstens een kwartiertje. Je kan op die manier een goede indruk krijgen van de vorm van het team en het spelverloop. Mocht het nog 15 minuten nog steeds 0-0 staan, dan zal je kunnen inzetten op een veel hogere quotering. De quoteringen zijn dan altijd beter dan wanneer je een pre-match weddenschap plaatst.

Tip 2: hanteer een strategie

Je kan in het wilde weg gaan wedden op voetbal, maar je kan ook een strategie gaan gebruiken. Er zijn bijvoorbeeld spelers die pas in de laatste tien tot vijf minuten van een wedstrijd inzetten. Stel het staat 1-1 na 85 minuten, dan kan je inzetten op ‘minder dan 2,5 doelpunten’. De quotering is misschien niet heel hoog, maar de winstkans is dat wel. Er is namelijk nog maar een paar minuten te spelen. Vergeet trouwens de blessuretijd niet. Er zijn meerdere soorten strategieën beschikbaar, maar jij kan ook jouw eigen strategie gaan ontwikkelen.

Tip 3: lees de statistieken

Het fijne van live wedden is dat jij de kans krijgt om de statistieken tijdens een wedstrijd te volgen. Je ziet bijvoorbeeld staan hoeveel balbezit een team heeft of hoeveel doelpogingen er zijn genoteerd. Dergelijke statistieken geven een geweldig inzicht in een wedstrijd. Je kan op basis van die statistieken ook zeker een weddenschap baseren en een leuke prijs winnen. Tip, bekijk ook even de opstellingen en eventuele gele of zelfs rode kaarten.

Tip 4: check de wissels

Als jij in pas laat in de tweede helft gaat wedden, dan bestaat de kans dat sommige basisspelers niet langer meer op het veld staan. Wellicht moest een sterspeler wel gewisseld worden vanwege een blessure. Dat is behoorlijk belangrijke informatie. Check altijd even welke spelers er zijn gewisseld voordat je een inzet plaatst op een voetbalwedstrijd.

Scroll naar boven