Welkom op opvoetbalwedden.nl

Wat is je leeftijd?

Als opvoetbalwedden.nl vinden wij het belangrijk onze verantwoordelijkheid te nemen betreffende verantwoord gokken. Geef daarom eerlijk aan hoe oud je bent.

Je leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Je bevestigt hiermee dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Er zijn verschillende tactieken die bij wedden op voetbal worden toegepast. Hieronder belichten we er twee: de verdubbelingsstrategie en de 79e minuut strategie.

De verdubbelingsstrategie

De verdubbelingsstrategie, ook wel de verdubbel tactiek genoemd, is geïnspireerd door de verdubbel tactieken die in populaire casinogames zoals blackjack en roulette vaak worden toegepast. Het werkt heel simpel: je zet een bedrag in op een voetbalwedstrijd. Als je wint, zet je daarna hetzelfde bedrag in bij de volgende wedstrijd. Maar als je verliest, dan verdubbel je de inzet bij de volgende wedstrijd. Het idee achter deze tactiek is dat je uiteindelijk toch een keer goed moet gokken en op die manier de eerdere verliezen kunt terugverdienen. Dit is een van de tactieken die vooral populair is bij beginnende voetbalgokkers, niet in de laatste plaats omdat je niet veel kennis nodig hebt van de sport of de verschillende inzetmogelijkheden.

De 79e minuut strategie

De tweede tactiek is minder bekend en is alleen toe te passen bij live weddenschappen. Het idee is als volgt: Een voetbalwedstrijd duurt 90 minuten. Aan het begin van de wedstrijd kan er nog van alles gebeuren. Rond de 79e minuut (oftewel rond de laatste 10 minuten van de wedstrijd) is meestal al vrij duidelijke welke kant het spel opgaat. Dus als je dan je voorspelling doorgeeft, is de kans dat je wint aanzienlijk groter dan wanneer je dat voorafgaand aan of in het begin van de wedstrijd zou doen. De quoteringen zijn dan vanzelfsprekend minder hoog, maar als je zo goed als zeker van je winst bent maakt dat niet zoveel uit.

Scroll naar boven