Welkom op opvoetbalwedden.nl

Wat is je leeftijd?

Als opvoetbalwedden.nl vinden wij het belangrijk onze verantwoordelijkheid te nemen betreffende verantwoord gokken. Geef daarom eerlijk aan hoe oud je bent.

Je leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Je bevestigt hiermee dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Serie A League – 2020-2021 – de top 5 topscorers

Wedden op voetbal is in Italië ontzettend populair. Maar ook in ons land wordt er veel ingezet bij weddenschappen op de Italiaanse voetbal league Serie A. De Serie A staat bekend om zijn verdedigende spel maar de laatste jaren wordt er steeds aanvallender gevoetbalt. Dat zie je ook terug aan het aantal doelpunten dat gemaakt wordt. Nadat Juventus de Serie A de laatste jaren heeft gedomineerd was het dit seizoen Inter Milan die zich tot kampioen van Italië kroonde. Het is dan ook geen verrassing dat de spits van deze club in de top 5 topscorers staat.

1. Cristiano Ronaldo – 29 doelpunten


Dat de Portugese superster op de nummer één staat in de topscorerslijst is natuurlijk geen verrassing. Ook op 36-jarige leeftijd weet Cristiano Ronaldo de touwen te vinden. Hij staat duidelijk bovenaan met een doelpuntenaantal van 29. Had je dit seizoen op Ronaldo gewed bij wedden op doelpunten, dan zat je dus goed. Zijn club, Juventus kende een teleurstellend seizoen. Nadat ze meerdere jaren kampioen wisten te worden eindigde ze nu op de vierde plek. De Italiaanse club greep meteen in door de coach Andrea Pirlo te ontslaan en succes trainer Massimiliano Allegri in huis te halen. Het zou kunnen dat dit het laatste seizoen van Ronaldo was in het tenue van De Oude Dame. Naar verluidt zou hij ontevreden zijn en hebben Manchester United, Sporting CP en Real Madrid interesse in zijn diensten.

2. Romelu Lukaku – 24 doelpunten

De Belgische spits Romelu Lukaku heeft na een periode in Engeland waar hij voor manchester United, Everton, West Bromwich en Chelsea speelde het helemaal gevonden in Italië. Hij was één van de grootste uitblinkers bij Inter Milan en het kampioenschap is mede aan hem te danken. Met zijn 24 doelpunten die hij scoorde is zijn aandeel groot. Het kampioenschap glipte vorig seizoen maar net uit de handen van Inter die slechts één puntje minder hadden dan Juventus. Dit seizoen was het wel raak en wisten ze zelfs overtuigend kampioen te worden met 91 punten. Lukaku is ook een Belgisch international.

3. Luis Muriel – 22 doelpunten

Op de derde plek staat Luis Muriel. Een colombiaanse spits die 22 keer scoorde voor zijn club Atalanta. Die ploeg was de verrassing van het jaar. Ze speelde een ijzersterk seizoen en wisten de derde plek te bemachtigen. De club kent een Nederlands tintje. Hans Hateboer, Marten de Roon en Sam Lammers spelen er. Luis Muriel is een vaste waarde voor de Italiaanse club maar ook voor zijn land.

4. Dusan Vlahovic – 21 doelpunten

Dusan Vlahovic is een Servische spits die onder contract staat bij Fiorentina. Mede dankzij de doelpunten van Vlahovic wist de voetbalclub die een teleurstellend seizoen kende te eindigen op de dertiende plek. Hij maakte 21 doelpunten, een uitstekend aantal voor jonge speler die voor het eerst basisspeler is in de Serie A. Zijn eerste seizoen bij de club werd hij vooral gebruikt als invaller. Vlahovic speelde eerder in zijn vaderland voor FK Partizan waar hij kampioen werd in het seizoen 2016/2017. Ook won hij met die club tweemaal de beker.

5. Ciro Immobile – 20 doelpunten

Op de vijfde plek zien we de naam van voetbal speler Ciro Immobile. Deze ervaren Italiaan kent de Serie A op zijn duimpje en dat hij dan ook 20 doelpunten voor Lazio wist te maken is niet gek. Lazio en Immobile eindigen op de zesde plek in de competitie. Eerder speelde hij voor voetbalclubs Juventus, Siena, US Grosseto, Pescara, Geneo en Torino. Tussendoor heeft de spits ook nog een tussenstop gemaakt bij Borussia Dortmund en Sevilla. Het buitenlandse voetbalavontuur was echter geen succes.

Scroll naar boven