Welkom op opvoetbalwedden.nl

Wat is je leeftijd?

Als opvoetbalwedden.nl vinden wij het belangrijk onze verantwoordelijkheid te nemen betreffende verantwoord gokken. Geef daarom eerlijk aan hoe oud je bent.

Je leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Je bevestigt hiermee dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Sancho voor 85 miljoen euro naar Manchester United

Manchester United toonde de afgelopen seizoenen al de nodige interesse in Jadon Sancho, maar de deal is nu pas rond. De aanvaller vertrekt bij Borussia Dortmund voor een monsterbedrag van 85 miljoen euro. De megatransfer is door de Duitse voetbalclub bevestigd op de beurs, daarnaast zou ook algemeen directeur Joachim Watzke hebben bevestigt dat er een akkoord is gesloten tussen de beide clubs.

Megabedrag van 85 miljoen euro

Manchester United heeft wederom diep in de buidel moeten tasten voor een nieuwe aanwinst. De Engelse topclub moet een bedrag van 85 miljoen euro overmaken. Dat bedrag is inclusief de bonussen en vergoedingen voor de zaakwaarnemer van Sancho. De Engelsman zou al een langere tijd interesse hebben in een transfer naar de Premier League. Borussia Dortmund heeft ook deze zomer weer geprobeerd om de speler binnenboord te houden, maar dat is dus mislukt. “We zijn niet blij met het geld, maar teleurgesteld dat hij vertrekt bij de club”, aldus Watzke.

Contract voor vijf seizoenen

Sancho zal zeer binnenkort de medische keuring moeten doorstaan bij Manchester United. Vervolgens zal de aanvaller een contract voor vijf seizoenen ondertekenen bij de Engelse grootmacht. Sancho zal niet de duurste aankoop in de geschiedenis van de club gaan worden. Manchester United betaalde eerder al 110 miljoen euro voor Paul Pogba en maakte een bedrag van 87 miljoen euro over voor de komst van Harry Maguire.

Sancho speelde in zijn jongere jaren in de jeugdopleiding van Manchester City. Op 17-jarige leeftijd besloot het talent de overstap te maken naar Borussia Dortmund. In de Duitse competitie kwam Sancho tot 137 wedstrijden. De aanvaller noteerde 50 doelpunten en 57 assists. Sancho speelt momenteel met het Engelse elftal nog op het EK, echter kwam de speler pas zes minuten in actie.

Scroll naar boven