Welkom op opvoetbalwedden.nl

Wat is je leeftijd?

Als opvoetbalwedden.nl vinden wij het belangrijk onze verantwoordelijkheid te nemen betreffende verantwoord gokken. Geef daarom eerlijk aan hoe oud je bent.

Je leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Je bevestigt hiermee dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

PSV applicatie: voor de echte voetballiefhebber!

In Nederland spreken wij van de traditionele top 3 in het betaalde voetbal. Ajax, Feyenoord en natuurlijk PSV zijn de drie meest succesvolle clubs in de voetbalhistorie. De laatstgenoemde club uit Eindhoven is ieder seizoen weer één van de grootste kanshebbers op de landstitel en de KNVB Beker. Mocht jij een echte PSV-fan zijn, dan moet je zeker de PSV applicatie even downloaden in de App Store of de Google Play Store. De app biedt je veel mogelijkheden om alles te weten te komen over PSV.

Je kan bijvoorbeeld het laatste nieuws checken, de opstellingen bekijken en de statistieken onder de loep nemen. Bekijk ook de stand op de ranglijst in de Eredivisie en in Europa of ontdek welke wedstrijden er allemaal op het programma staan in de komende weken. Je kan ook video’s bekijken van PSV TV en de tussenstand van een wedstrijd controleren. Een PSV supporter kan dan ook beslist niet zonder de officiële PSV app.

Live wedstrijden van PSV volgen

Het kan zijn dat jij een wedstrijd van PSV moet missen. Dat is niet leuk, maar gelukkig kan de PSV app je uit de brand helpen. De app geeft je de kans om de wedstrijd op de seconde te volgen. Je kan alle statistieken bekijken, weetjes over de spelers lezen en clips van de wedstrijd checken.

ClubCoach

Je kan de PSV app op iedere wedstrijddag openen en het ClubCoach spel gaan spelen. Je moet vier spelers selecteren. Het gaat om de keeper, een verdediger, een middenvelder en natuurlijk nog een aanvaller. Presteren de spelers goed op het veld, dan krijg jij punten bijgeschreven. Ga de concurrentie aan met jouw vrienden en kom te weten wie het meeste verstand heeft van voetbal. Er is ook een spel beschikbaar waarin jij de uitslag van de wedstrijd van PSV kan voorspellen.

Kortingen in de fanshop

Het kan ook lucratief zijn om de PSV app te gebruiken. Je kan namelijk profiteren van geweldige kortingen in de PSV fanshop. Je kan dan voor een extra laag tarief het nieuwste shirt aanschaffen of wellicht een leuk cadeautje op de kop tikken. Het kan dus zeker geen kwaad om de aanbiedingen even te checken in de PSV app.

Wedden op PSV

Je kan bij de online bookmakers wedden op alle wedstrijden van PSV. Je kan bijvoorbeeld gratis een eigen account openen bij BetCity.nl en Jack’s Casino Online. Let op, je moet minimaal 18 jaar oud zijn om te mogen meespelen bij één van de legale online bookmakers.

Scroll naar boven