Welkom op opvoetbalwedden.nl

Wat is je leeftijd?

Als opvoetbalwedden.nl vinden wij het belangrijk onze verantwoordelijkheid te nemen betreffende verantwoord gokken. Geef daarom eerlijk aan hoe oud je bent.

Je leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Je bevestigt hiermee dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Nieuwe Messi tekent contract bij Newell’s Old Boys

Newell’s Old Boys heeft een nieuwe speler gecontracteerd. De Argentijnse club wist het 19-jarige talent Joaquín Messi vast te leggen. De ‘nieuwe’ Messi is eveneens afkomstig uit hetzelfde gebied van de superster van Paris Saint-Germain en doorliep de jeugdopleiding van de Argentijnse profclub. Opvallend genoeg heeft Messi ook nummer 10 gekregen, waardoor de historie zich lijkt te gaan herhalen.

Geen directe familie

Joaquín Messi is geen directe familie van Lionel Messi. Het grote talent komt uit dezelfde regio, waar er meerdere grote families zijn met een identieke achternaam. De tiener zegt dat hij wel vaker de vraag krijgt of hij familie is van de beroemde voetballer. Er gaan geruchten dat Lionel Messi van plan is om in de nabije toekomst terug te keren bij zijn oude liefde Newell’s Old Boys, maar die zijn nog niet bevestigd.

Rugnummer afstaan

De club uit Rosario was tussen 1995 en 2000 de werkgever van Lionel Messi. In 2000 werd de aanvaller verkocht aan FC Barcelona en inmiddels staat de vleugelspeler bekend als één van de beste voetballers aller tijden. De 34-jarige speler heeft nog een tweejarig contract bij Paris Saint-Germain, waardoor een snelle terugkeer onbespreekbaar lijkt. Desondanks hoopt Joaguín Messi ooit nog in hetzelfde team als zijn naamgenoot te spelen bij Newell’s Old Boys. “Het zou de mooiste gebeurtenis in mijn leven zijn als ik samen met hem kan gaan spelen Newell’s. Dat zou geweldig zjin. Dan sta ik mijn nummer wel af en ben ik tevreden met elk ander nummer”, aldus het talent.

Newell’s Old Boys

De Argentijnse voetbalclub Newell’s Old Boys bestaat al sinds 1903 en werd opgericht door een Engelse immigrant. De club wist vijfmaal landskampioen van Argentinië te worden en bereikte tweemaal de finale van de Copa Libertadores. De club is ook actief in andere sporten, zoals volleybal, basketbal en boksen. De club staat hoog aangeschreven in Zuid-Amerika.

Scroll naar boven