Welkom op opvoetbalwedden.nl

Wat is je leeftijd?

Als opvoetbalwedden.nl vinden wij het belangrijk onze verantwoordelijkheid te nemen betreffende verantwoord gokken. Geef daarom eerlijk aan hoe oud je bent.

Je leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Je bevestigt hiermee dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Messi lijkt te kiezen voor een lucratief avontuur in Saoedi-Arabië

In Parijs ging het de laatste dagen vooral over Lionel Messi. De wereldberoemde voetballer was afgelopen dinsdag afwezig bij de groepstraining van Paris Saint-Germain. Messi was namelijk afgereisd naar Saoedi-Arabië voor een klus. Echter is daar weinig van waar, als wij het Franse mediakanaal L’Equipe moeten geloven. Het lijkt er sterk op dat Messi vanaf volgend voetbalseizoen te bewonderen zal zijn in de Saudische voetbalcompetitie.

Schorsing van twee weken

Messi vertrok zonder toestemming van zijn werkgever en kreeg om die reden een straf. De club heeft de grootverdiener voor een periode van twee weken geschorst. Gedurende de 14 dagen ontvangt de Argentijn geen salaris. Het is nog maar de vraag of Messi daar wakker van ligt, want de voetballer heeft in Saoedi-Arabië een bijzonder voorstel voorgeschoteld gekregen. De aanvaller kan volgend seizoen namelijk transfervrij vertrekken bij Paris Saint-Germain en een lucratief contract ondertekenen in Saoedi-Arabië.

400 miljoen euro per jaar

De Argentijnse superster kan binnenkort de overstap gaan maken naar de voetbalclub Al Hilal. De speler kan daar een salaris gaan verdienen van 400 miljoen euro per jaar. Daarmee zou Messi in één klap de best betaalde sporter aller tijden kunnen worden. Momenteel is Cristiano Ronaldo de best betaalde sporter ter wereld. De Portugees speelt bij Al Nassr in Saoedi-Arabië en mag jaarlijks 124 miljoen euro bijschrijven. Ongeveer de helft van zijn jaarlijkse inkomsten komt uit de zakken van de clubeigenaar.

Een overstap van Messi naar Al Hilal zou een grote teleurstelling zijn voor FC Barcelona. De Spaanse topclub heeft zijn zinnen gezet op een terugkeer van Messi. FC Barcelona zou zelfs al bezig zijn om een Messi Museum te openen en zijn salaris met de inkomsten uit het museum te betalen.

Scroll naar boven