Welkom op opvoetbalwedden.nl

Wat is je leeftijd?

Als opvoetbalwedden.nl vinden wij het belangrijk onze verantwoordelijkheid te nemen betreffende verantwoord gokken. Geef daarom eerlijk aan hoe oud je bent.

Je leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Je bevestigt hiermee dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Manchester United – Real Sociedad (Europa League)

Donderdagavond 25 februari 2021 is het weer tijd voor de wedstrijden in de Europa League. Ajax en PSV komen vanavond ook in actie, maar één van de leukste affiches zal worden gespeeld in Engeland. Manchester United en Real Sociedad treffen elkaar in de return. De Engelse ploeg won eerder al met 0-4 in Spanje en staat al met anderhalf been in de volgende ronde. Het is nu de vraag of United met de sterkste ploeg zal aantreden.

Manchester United

In Spanje was de wedstrijd al snel beslist. Manchester United kwam na amper een uur spelen al op een 0-3 voorsprong en wist zelfs nog een vierde treffer te noteren. De topploeg is sowieso bezig aan een mooie reeks en is al zes duels op rij ongeslagen. Afgelopen weekend won United met gemak van Newcastle United. Het plezier lijkt terugkeert binnen de spelersgroep. In de Champions League won Manchester United in eigen huis ook overtuigend van onder andere RB Leipzig. Het zal dan ook geen probleem zijn voor de thuisploeg om een 4-0 voorsprong te verdedigen. United is al 12 thuisduels op rij ongeslagen.

Real Sociedad

Real Sociedad moet vier keer scoren in Manchester en ook nog eens de nul houden. Een onmogelijke opgave. Eerder dit seizoen had Real Sociedad al de grootste moeite in het uitduel bij AZ en United is toch wel een paar niveautjes sterker. De ploeg kan zich beter richten op de competitie in eigen land, waar een Champions League ticket nog steeds haalbaar is. Mogelijk zal de trainer enkele spelers rust gunnen, aangezien deze wedstrijd toch wel al beslist is. Real Sociedad won dit seizoen maar één uitduel in de Europa League.

Wie gaat er winnen?

Manchester United en Real Sociedad lijken beide toch wat spelers rust te gaan gunnen. Het zal geen spektakelstuk worden in Engeland. Desondanks staan er nog genoeg wereldsterren op het veld. Wij verwachten minimaal twee doelpunten en een overwinning voor de thuisploeg.

Scroll naar boven