Welkom op opvoetbalwedden.nl

Wat is je leeftijd?

Als opvoetbalwedden.nl vinden wij het belangrijk onze verantwoordelijkheid te nemen betreffende verantwoord gokken. Geef daarom eerlijk aan hoe oud je bent.

Je leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Je bevestigt hiermee dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

LiveScore Bet gaat over op Kambi

Kambi, een aanbieder van sportweddenschappen, heeft recentelijk een langdurig contract met de LiveScore Group ondertekend. Dankzij deze samenwerking zullen Virgin Bet en LiveScore Bet de sportweddenschappensoftware van Kambi gebruiken. Deze software wordt in het eerste kwartaal van 2024 geïmplementeerd. Dit maakt LiveScore Bet de vijfde legale aanbieder van sportweddenschappen in Nederland.

Livescore app

De overeenkomst tussen de LiveScore Group en Kambi beïnvloedt niet alleen LiveScore Bet. Ook de LiveScore-app en Virgin Bet, het aanvullende gokmerk. LiveScore Bet krijgt, net als andere merken die Kambi’s diensten gebruiken, toegang tot de Bet Builder-functie en AI-ondersteunde quoteringen. Het doel is om deze sportsbook-applicatie al in het eerste kwartaal van 2024 te implementeren.

van SBtech naar Kambi

Een jaar geleden kondigde Sam Sadi, CEO van LiveScore Group, aan dat LiveScore Bet overweegde om over te stappen naar een alternatief platform voor sportweddenschappen. De bookmaker gebruikt de SBTech-software tot nu toe voor voetbal wedden en andere weddenschappen. Sadi noemde toen zowel OpenBet als Kambi als alternatieven. Het werd deze week bekend dat LiveScore Bet heeft besloten om daadwerkelijk een van deze opties te kiezen. En dus een deal met Kambi heeft gesloten. Maandag heeft Kambi dit nieuws officieel bekendgemaakt.

Niet de enige

Met de overstap naar Kambi wordt LiveScore Bet de vijfde legale bookmaker in Nederland die met Kambi werkt. Na de legalisatie van online gokken konden Nederlandse spelers al snel toegang krijgen tot het platform via BetCity en Jack’s. Later maakten ook Unibet en LeoVegas gebruik van Kambi.

711 start ook, betcity stopt met Kambi

Eerder deze maand werd aangekondigd dat in de toekomst ook online casino 711 voortaan sportweddenschappen zal bieden. Om dit te bereiken, heeft 711 ook een overeenkomst gesloten met Kambi. Overigens gaat BetCity mogelijk juist stoppen met Kambi. BetCity zal uiteindelijk worden overgeplaatst naar het eigen platform van het internationale moderbedrijf Entain. Als gevolg van de overname van Betcity door dit gokbedrijf. In de derde kwartaalupdate van 2023 liet Entain weten dat deze migratie in 2025 zal zijn voltooid.

Achtergrond: Kambi

2010 werd Kambi opgericht door een team van professionals met als doel de online gokindustrie te vernieuwen. Deze onderneming startte met een focus op geavanceerde softwareoplossingen voor sportweddenschappen. De missie van Kambi is gericht op het leveren van hoogwaardige softwareoplossingen die de gokervaring optimaliseren. Het bedrijf streeft naar een omgeving waarin elke weddenschap efficiënt en betrouwbaar kan worden geplaatst, ondersteund door geavanceerde technologie en diepgaande sectorinzichten.

Innovatie

Kambi staat bekend als een innovator op het gebied van weddenschapssoftware. Het bedrijf heeft voortdurend geïnvesteerd in geavanceerde technologieën, zoals real-time weddenschapsmogelijkheden en geavanceerde analysetools, om aan de evoluerende behoeften van de markt te voldoen.

Partnerschappen en Prestaties

Kambi heeft al succesvolle samenwerkingen tot stand gebracht met vooraanstaande wedkantoren. Niet alleen op het gebied van voetbal. Bekende gokbedrijven die met Kambi werken zijn biijvoorbeeld Unibet, 888, Draftkings en Rush Street Interactive. Die laatste twee zijn partners van Kambi in de USA.

Scroll naar boven