Welkom op opvoetbalwedden.nl

Wat is je leeftijd?

Als opvoetbalwedden.nl vinden wij het belangrijk onze verantwoordelijkheid te nemen betreffende verantwoord gokken. Geef daarom eerlijk aan hoe oud je bent.

Je leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Je bevestigt hiermee dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

KNVB handhaaft vijf wissels in de Eredivisie

In het betaald voetbal mochten de clubs afgelopen seizoen vijf wissels doorvoeren per wedstrijd. De KNVB heeft besloten om deze regel ook in het seizoen 2021/2022 te handhaven. Daarnaast zal de regel vanaf het komende seizoen ook gaan gelden in de hoogste amateurdivisies in ons land. Het was voor de amateurclubs vorig seizoen enkel mogelijk om vijf spelers te wisselen in de bekertoernooien.

Onduidelijkheden rondom het coronavirus

Rond de tien andere Europese competities zullen deze regel ook blijven doorvoeren, waaronder enkele topcompetities. De KNVB kwam tot deze beslissing omdat er nog teveel onduidelijkheden zijn rondom het coronavirus en dan met name de Deltavariant. De kans lijkt groot dat het coronavirus in het najaar wederom voor beperkingen zal gaan zorgen in Nederland.

Extra spelerswissel bij een hersenschudding

In de Eredivisie en de Keuken Kampioen Divisie mogen de clubs hoogstwaarschijnlijk ook nog een extra spelerswissel doorvoeren bij een vermoedelijke hersenschudding. Er werd in de eindfase van het seizoen 2020/2021 al een pilot gehouden met deze nieuwe regel. De KNVB zal binnenkort met meer duidelijkheid komen rondom de extra wissel.

De Eredivisie start op vrijdag 13 augustus 2021 aan het seizoen 2021/2022. Het openingsduel zal worden gespeeld tussen promovendus Go Ahead Eagles en sc Heerenveen. De eerste wedstrijd op het tweede niveau zal een week later plaatsvinden.

Scroll naar boven