Welkom op opvoetbalwedden.nl

Wat is je leeftijd?

Als opvoetbalwedden.nl vinden wij het belangrijk onze verantwoordelijkheid te nemen betreffende verantwoord gokken. Geef daarom eerlijk aan hoe oud je bent.

Je leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Je bevestigt hiermee dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Gustavo Hamer: de held van Coventry City

Er zijn veel Nederlandse voetballers die in het buitenland actief zijn. Gustavo Hamer is daar een goed voorbeeld van. De Braziliaans-Nederlandse voetballer werd op 24 juni 1997 geboren in Navegantes Itajai in Brazilië. Al op een zeer jonge leeftijd kwam Hamer in Nederland wonen. Het duurde niet lang voordat hij als een talentvolle voetballer werd gezien en in de jeugdopleiding terechtkwam van Feyenoord.

Jeugdopleiding van Feyenoord

In 2004 ging Hamer op 7e jarige leeftijd voetballen bij de amateurclub RKVV Meerburg. Tussen 2008 en 2010 mocht het talentje zijn kwaliteiten tonen bij ADO Den Haag. Echter werd dat geen succes, want in 2010 keerde Hamer terug bij zijn eerste club. Een jaar later was het Feyenoord die toch een poging besloot te wagen. Hamer doorliep vijf jaar lang de jeugdopleiding van de Rotterdamse topclub. In 2016 mocht het talent debuteren in eerste elftal. Hamer kwam echter niet verder dan twee wedstrijden in het eerste van Feyenoord.

FC Dordrecht en PEC Zwolle

Hamer, ook wel Gugo genoemd, werd verhuurd aan FC Dordrecht. De club kwam op dat moment uit op het tweede niveau in Nederland. De rechtermiddenvelder speelde 34 wedstrijden voor de club en kwam tot drie goals. PEC Zwolle zag het wel zitten in de aanvallende speler en bood hem een contract aan. Tussen 2018 en 2020 speelde Hamer 48 wedstrijden voor de Zwollenaren en kwam daarin tot vier doelpunten.

Engels avontuur voor Hamer

In 2020 werd bekendgemaakt dat Hamer een nieuw avontuur zou aangaan in Engeland. De voetbalclub Coventry City betaalde 1,5 miljoen euro voor de speler. Een bedrag dat met bonussen nog kon oplopen tot 2 miljoen euro. In drie seizoenen kwam Hamer tot meer dan 80 duels voor de Engelse club uit de Championship. In het seizoen 2022/2023 greep Coventry City net naast een promotieticket naar de Premier League. Hamer heeft nog een contract tot de zomer van 2024 bij de club en speelt met rugnummer 38.

Scroll naar boven