Welkom op opvoetbalwedden.nl

Wat is je leeftijd?

Als opvoetbalwedden.nl vinden wij het belangrijk onze verantwoordelijkheid te nemen betreffende verantwoord gokken. Geef daarom eerlijk aan hoe oud je bent.

Je leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Je bevestigt hiermee dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

De 5 waardevolste spelers van PEC Zwolle (2022/2023)

PEC Zwolle degradeerde in het seizoen 2021/2022 uit de Eredivisie, waardoor het nu uitkomt in de Keuken Kampioen Divisie. De voetbalclub was eerder een vaste waarde op het hoogste niveau. Het is dan ook geen verrassing dat PEC Zwolle in het nieuwe seizoen de grootste kandidaat is voor de titel. Dat moet gaan gebeuren met een fraaie selectie, tenminste voor Keuken Kampioen Divisie-begrippen. Wij hebben hieronder de 5 waardevolste spelers van PEC Zwolle genoteerd. De transferwaardes zijn opgesteld door de experts van ‘Transfermarkt’.

1. Melayro Bogarde (1,2 miljoen euro)

Melayro Bogarde werd op 28 mei 2022 geboren in Rotterdam. De naam van de voetballer kan bekend in de oren klinken, het is namelijk het neefje van de oud-voetballer Winston Bogarde. Melayro Bogarde doorliep de jeugdopleiding van 1899 Hoffenheim, waar hij ook 11 duels in actie mocht komen in het eerste elftal. Na een korte verhuurperiode bij FC Groningen kwam de speler in 2022 terecht bij PEC Zwolle. Bogarde speelde in vrijwel alle nationale jeugdselecties van het Nederlands elftal. Het talentje staat dan ook hoog aangeschreven bij de kenners en gaat een gouden toekomst tegemoet.

2. Lennart Thy (650.000 euro)

Lennart Thy is een bekende naam in de Nederlandse voetbalwereld. De voetballer speelde voor verschillende clubs in de Eredivisie en komt dit seizoen in actie voor PEC Zwolle in de Keuken Kampioen Divisie. De Duitser speelde voor heel wat clubs. Zo kwam de spits uit voor Werder Bremen, FC St. Pauli, VVV-Venlo, BB Erzurumspor, Sparta Rotterdam en PEC Zwolle. Thy speelde ook voor verschillende jeugdselecties van Duitsland, maar speelde nooit een interland in het Duitse voetbalelftal.

3. Sam Kersten (650.000 euro)

Sam Kersten werd op 30 januari 1998 geboren in Nijmegen. De verdediger speelde in de jeugd voor VV Ravenstein, FC Oss, NEC, FC Den Bosch en Brabant United. In 2016 kwam de speler bij Jong FC Den Bosch terecht, om in hetzelfde jaar zijn debuut te maken in het eerste elftal van de Brabantse voetbalclub. Kersten speelde maar liefst 74 duels voor FC Den Bosch, waarna hij een transfer maakte naar PEC Zwolle. Kersten groeide uit tot een vaste basiskracht bij de club. De verdediger heeft dan ook al heel wat Eredivisie wedstrijden om zijn naam staan.

4. Tomislav Mrkonjic (500.000 euro)

Tomislav Mrkonjic werd op 2 februari 1994 geboren in Split. De Kroaat speelde in de jeugd bij onder andere Hadjuk Split, Dinamo Zagreb en Split. Bij de laatstgenoemde club debuteerde de speler in het betaalde voetbal. De middenvelder speelde voor diverse Kroatische clubs, maar wist nooit de stap te maken naar het hoogste niveau. In 2022 kwam de speler bij PEC Zwolle terecht, zijn tweede buitenlandse avontuur. Een seizoen eerder was de middenvelder te bewonderen in de Slowaakse competitie.

5. Dean Huiberts (500.000 euro)

Dean Huiberts werd op 4 mei 2000 geboren in Kampen. De naam van de speler komt misschien bekend voor, want zijn vader is momenteel werkzaam als technisch directeur bij AZ. Huiberts speelt op het middenveld. Nadat hij de jeugdopleiding van FC Twente doorliep, maakte het talentje een definitieve overstap naar PEC Zwolle. In 2019 debuteerde Huiberts in de Eredivisie tegen FC Utrecht.

Online wedden op PEC Zwolle

De online bookmakers bieden weddenschappen aan op alle wedstrijden van PEC Zwolle. Je kan bijvoorbeeld op PEC wedden in de Keuken Kampioen Divisie, maar ook in het bekertoernooi. Je moet natuurlijk wel 18 jaar of ouder zijn om te kunnen wedden op voetbalwedstrijden.

Scroll naar boven