Welkom op opvoetbalwedden.nl

Wat is je leeftijd?

Als opvoetbalwedden.nl vinden wij het belangrijk onze verantwoordelijkheid te nemen betreffende verantwoord gokken. Geef daarom eerlijk aan hoe oud je bent.

Je leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Je bevestigt hiermee dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

De 5 topscorers van de Primera Division seizoen 2020-2021

Het afgelopen Primera Division seizoen 2020/2021 was opmerkelijk. De twee topploegen Real Madrid en FC Barcelona presteerde ondermaats. Desondanks wisten ze wel de tweede en derde plek te bemachtigen. Atlético Madrid werd kampioen met 86 punten, twee meer dan de Koninklijke. De Bookmakers hebben dus een interessant seizoen gedraaid! Doelpunten werden er weer genoeg gemaakt. Handig voor jouw overzicht wanneer je de volgende keer wilt gaan wedden op voetbalspelers! We hebben de vijf voetballers met de meeste doelpunten op een rijtje gezet.

1. Lionel Messi – 30 doelpunten

Lionel Messi is de topscorer van het afgelopen seizoen van de Primera Division. Een grote favoriet bij de wedkantoren in de sectie voetbal wedden. De Argentijnse topvoetballer staat stipt bovenaan met maar liefst 30 doelpunten. Daarnaast leverde hij ook elf assists. Het doelpuntenrecord van Messi vestigde hij in het seizoen 2011/12. Hij schoot toen 50 ballen in de touwen. Het seizoen van FC Barcelona was alles behalve succesvol. Ze eindigde als derde in de competitie achter Real Madrid en de kersverse kampioen Atlético Madrid. Het is de club wel gelukt om de Copa del Rey, de Spaanse beker te bemachtigen. Ze wonnen de finale met 0-4 tegen Athletic Bilbao. Het afgelopen seizoen was het vrij rumoerig bij de Catalanen. De presidentsverkiezingen waren in volle gang en de baan van Ronald Koeman was onzeker.

2. Gerard Moreno – 23 doelpunten

Op de tweede plaats zien we de naam Gerard Moreno Balaguero. Zijn voetbalnaam is Gerard. Het is een voetballer met de Spaanse nationaliteit die als spits speelt in dienst van Villarreal. Een bekende naam die je bij het wedden op voetbal regelmatig langs ziet komen. Hij hielp zijn ploeg door de bal 23 keer tussen de palen te jagen. De club kende een uitstekend seizoen. Ze eindigen op de zevende plaats en behaalde de finale van de UEFA Europa League. Het was een loodzware wedstrijd tegen Manchester United die in een gelijkspel eindigde. Met de penaltyreeks wist de Spaanse club de Europa League naar zich toe te trekken.

3. Karim Benzema – 22 doelpunten

Karim Benzema is wel vaker terug te vinden in de topscorerslijst. Het afgelopen staat maakte hij 22 doelpunten en staat hij plek nummer drie. Ondanks dat het lastig seizoen was voor de de Koninklijke wist de Franse spits wel zijn visitekaartje af te geven. De club moest het afgelopen seizoen opnieuw domineren onder succescoach Zinedine Zidane maar Real madrid werd teleurstellend tweede en wist verder geen enkele prijs te winnen. Dit resulteerde in het vertrek van de Franse Coach. De nieuwe hoofdtrainer Carlo Ancelotti moet het volgende seizoen de club weer op de rails brengen.

4. Luis Suárez – 21 doelpunten

Luis Suárez was zeer ontgoocheld toen hij van de clubleiding van Barcelona hoorde dat hij moest vertrekken. De Uruguayaanse spits vertrok met grote teleurstelling naar Atlético Madrid en bewees dat hij nog steeds een spits van onschatbare waarde is. Hij vond het plezier in het spel terug en maakte 21 doelpunten. Dat is nog niet alles, want ook werd hij landskampioen. Europees gezien presteerde Atlético Madrid niet best. Ze kwamen terecht bij de laatste 16 waar ze tweemaal verloren van het Engelse Chelsea.

5. Youssef En-Nesyri – 18 doelpunten

De vijfde plek is voor de Marokkaanse aanvaller Youssef En-Nesyri. De voetballer die onder contract staat bij Sevilla wist 18 keer te scoren. Hij hielp zijn club hiermee aan een vierde plek in de competitie. Door zijn uitstekende prestaties wist hij Nederlander Luuk de Jonggrotendeels op de bank te houden. Ook Sevilla wist de halve finales niet te bereiken in de Champions League. Ze werden uitgeschakeld door Borussia Dortmund.

Scroll naar boven