Welkom op opvoetbalwedden.nl

Wat is je leeftijd?

Als opvoetbalwedden.nl vinden wij het belangrijk onze verantwoordelijkheid te nemen betreffende verantwoord gokken. Geef daarom eerlijk aan hoe oud je bent.

Je leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Je bevestigt hiermee dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

De 5 topscorers van de Keuken Kampioen Divisie seizoen 2020-2021

De Keuken Kampioen Divisie is een competitie waar er altijd veel doelpunten vallen. Doe je graag aan wedden op doelpunten? Dan is het leuk én nuttig om in de gaten te houden welke spelers opgetsled staan die afgelopen seizoen veel gescoorde hebben. Het afgelopen seizoen (2020/2021) was dit net zo. SC Cambuur wist kampioen te worden mede door het gigantische aantal doelpunten van Robert Mühren. Hij wist er maar liefst 38 te scoren. We bespreken hem, maar ook vier andere topscorers uit de Keuken Kampioen Divisie.

1. Robert Mühren – 38 doelpunten

Robert Mühren staat duidelijk op nummer één met maar liefst 38 doelpunten. De spits bleef indruk maken door niet meer te stoppen met doelpunten maken. Hij hielp zijn club Cambuur aan de eerste plaats met een recordaantal van 92 punten en promoveert rechtstreeks naar
de Eredivisie. De club uit Leeuwarden huurde de spits van Zulte Waregem waar hij geen succes kende en wist hem niet definitief aan zich te binden. Mühren tekende een contract bij FC Volendam waardoor hij het aankomende seizoen niet te bewonderen is in de Eredivisie. Best opvallend.

2. Elias Mar Omarsson – 22 doelpunten

De Ijslandse spits Elias Mar Omarsson maakte 22 doelpunten voor Excelsior. Niet alle wedkantoren hadden daar dit seizoen al op gerekend, maar Elias zullen we vaker tegen gaan komen bij het wedden op voetbal. Zijn eerste seizoen bij de Rotterdamse club liet hij al al met vlagen zien wat hij kon. Dit seizoen stak hij er met kop ens chouders boven uit. Hij begon zijn voetbalcarrière in Ijsland bij IB Keflavik. Daarna is hij het avontuur aangegaan in Noorwegen en Zweden waar hij voetbalde voor Verrengia IF en IFK Göteborg. Sinds 2018 is hij speler van Excelsior. Omarsson is tevens international van Ijsland. Hij debuteerde in 2015 voor zijn land.

3. Thomas Verheydt – 20 doelpunten

Door nummer nummer drie. Thomas Verheydt, de centrumspits van Almere City maakte 20 doelpunten in het afgelopen seizoen. Zijn club presteerde boven verwachting en wist de vierde plek te bemachtigen. Nog zo’n verrassing voor de bookmakers. Opvallend is dat Thomas Verheydt vrij laat zijn opwachting maakte in het professionele voetbal. Op 21-jarige leeftijd maakte hij zijn debuut voor MVV Maastricht. Daarvoor speelde hij op amateurbasis bij IJsselmeervogels. Verder heeft deze voetballer ook al een buitenlands avontuur achter de rug. In het seizoen 2017/18 speeld hij voor het Engelse Crawley Town.

4. Jizz Hornkamp – 20 doelpunten

FC Den Bosch kende een heel matig seizoen. Op de ranglijst vinden de club terug op de negentiende plaats. Toch wist hun spits, Jizz Hornkamp 20 doelpunten te maken. Hornkamp komt uit de jeugd van SC Heerenveen waar hij niet wist door te breken. Ondanks enkele wedstrijden in het eerste maakte hij een transfer naar zijn huidige club in 2019. Zijn positie is vooral rechtsbuiten en rechtsback maar werd dit seizoen succesvol gebruikt als spits.

5. Jeredy Hilterman – 19 doelpunten

Jeredy Hilterman is een jonge spits die zijn wedstrijden afwerkt voor Jong FC Utrecht. Het is inmiddels zijn derde seizoen maar de voorgaande seizoenen wist hij geen indruk te maken met 2 en 4 doelpunten. Dit seizoen kwam hij los en maakte maar liefst 19 doelpunten. Het ligt niet in de lijn der verwachting dat hij een vaste waarde wordt voor het eerste elftal maar wie weet dat deze cijfers het doet veranderen.

Scroll naar boven