Welkom op opvoetbalwedden.nl

Wat is je leeftijd?

Als opvoetbalwedden.nl vinden wij het belangrijk onze verantwoordelijkheid te nemen betreffende verantwoord gokken. Geef daarom eerlijk aan hoe oud je bent.

Je leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Je bevestigt hiermee dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

De 10 Topscorers van het EK Voetbal 2021

Het EK 2020, wat een jaar later in 2021 werd gespeeld door het coronavirus was weer een toernooi met prachtige doelpunten. Twee spelers wisten op dit toernooi maar liefst vijf doelpunten te maken. Wedkantoren zoals Unibet en Betsson zullen daarvoor moeten hebben uitbetalen. Ook zien we een speler van het Nederlands Elftal terug in de top 10 topscorers van het EK 2020. Opvallend is dat de winnaar van het toernooi, Italië geen enkele speler in de top tien wist af te leveren. Een opvallend feit dat ook bij het online wedden op voetbal misschien voor interessante combinatieweddenschappen heeft gezorgd.

1. Cristiano Ronaldo – 5 doelpunten

Cristiano Ronaldo is samen met Patrik Schick de topscorer van het toernooi. De Portugese wereldster maakte vijf doelpunten. Ondanks dat hij een belangrijke rol speelde voor zijn land wisten de Portugezen niet ver te komen op dit EK. Ze werden in de achtste finales uitgeschakeld door België met 1-0.

2. Patrik Schick – 5 doelpunten

Ook Patrik Schick wist vijf keer het net te vinden. Hiermee was hij een belangrijke schakel voor Tsjechië die dit EK boven verwachting presteerde. Ze schakelde mede door een doelpunt van de Tsjechische spits Nederland uit in de achtste finale met 2-0. Het EK eindigen voor het land in de kwartfinale. Ze verloren met 2-1 van Denenmarken.

3. Karim Benzema – 4 doelpunten

De derde op de lijst is Karim Benzema. De Franse spits is lange tijd afwezig geweest bij het nationale elftal maar liet bij zijn comeback direct zien dat hij van waarde kan zijn voor de Les Bleus. Hij scoorde vier keer en werd in de achtste finale uitgeschakeld door de Zwitsers. Die wisten de strafschoppenreeks te winnen.

4. Romelu Lukaku – 4 doelpunten

Romelu Lukaku speelde een fantastisch seizoen bij zijn club Inter Milan en nam deze vorm mee naar de nationale ploeg van België. Hij scoorde vier keer en maakte indruk met zijn prestaties. Ieder toernooi wordt België gezien als één van de kanshebbers maar dit EK kwamen ze niet verder dan de kwartfinales. Italië was te sterk.

5. Emil Forsberg – 4 doelpunten

De spits van Zweden schoot vier ballen tussen de palen. Hiermee overleefde hij samen met zijn land de groepsfase en kwamen ze terecht in de achtste finale. Deze werd helaas niet gewonnen. Oekraïne trok aan het langste eind en won met 1-2.

6. Harry Kane – 4 doelpunten

Op de zesde plek vinden we de naam van Harry Kane. De Engelse spits was niet alleen belangrijk met zijn vier doelpunten maar ook voetballend maakte hij indruk. Zo gaf hij meerdere keren een uitstekende bal waardoor een medespeler vrij voor de keeper stond. Kane was dicht bij het winnen van het EK maar verloor de finale tegen Italië.

7. Robert Lewandowski – 3 doelpunten

Robert Lewandowski, de beste spits van Europa van dit moment kan natuurlijk niet ontbreken in de top 10. Hij was ook al de nummer 1 topscorer in de Bundesliga in seizoen 2020-2021. Hij scoorde drie doelpunten voor zijn land. Het was een teleurstellend toernooi voor de Polen. Ze kwamen niet verder dan de groepsronde.

8. Raheem Sterling – 3 doelpunten

De tweede Engelse speler die in de top 10 topscorers van dit EK staat is Raheem Sterling. Hij joeg drie keer de bal in de touwen. Best opvallend want de vleugelaanvaller speelde een matig toernooi. Ondanks zijn matige prestaties hield de bondscoach Gareth Southgate vertrouwen in hem en bleef hij in de basis staan. Hij speelde ook de verloren EK finale tegen Italië.

9. Georginio Wijnaldum – 3 doelpunten

Het Nederlands elftal heeft enorm teleurgesteld op het EK 2020. Georginio Wijnaldum heeft het maximale uit zijn individuele prestaties gehaald door drie keer te scoren. Veel waarde heeft het niet gehad want Oranje vloog er in de achtste finale al uit tegen Tsjechië. Het gevolg hiervan is dat de bondscoach Frank de Boer is opgestapt. De KNVB is druk bezig met zijn zoektocht naar de ideale opvolger.

10. Kasper Dolberg – 3 doelpunten

Op de laatste plaats in de top 10 staat de naam van Kasper Dolberg genoteerd. De ex-speler van onder meer Ajax wist drie keer het net te vinden. Ondanks de heftige gebeurtenissen rondom Christian Eriksen maakte de nationale ploeg van Denenmarken een uitstekende indruk. Ze schopten het tot de halve finales maar werden toen uitgeschakeld door de Italianen.

Scroll naar boven