Welkom op opvoetbalwedden.nl

Wat is je leeftijd?

Als opvoetbalwedden.nl vinden wij het belangrijk onze verantwoordelijkheid te nemen betreffende verantwoord gokken. Geef daarom eerlijk aan hoe oud je bent.

Je leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Je bevestigt hiermee dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

BetCity.nl verhoogt de quotering voor een mega-stunt van Fortuna Sittard

Fortuna Sittard wist onlangs voor een enorme verrassing te zorgen op de transfermarkt. De Limburgse voetbalclub versterkte zich met de ervaren spits Burak Yilmaz. De sterspeler wist niet zo’n lange tijd geleden nog driemaal te scoren tegen het Nederlands elftal. De online bookmaker BetCity.nl ziet kansen voor Fortuna Sittard. De quotering voor een landskampioenschap van Fortuna Sittard heeft een boost gekregen naar 501,00 euro. Natuurlijk is de kans minimaal en is de verwachting bij de bookmakers dat Ajax wederom zijn titel zal gaan prolongeren.

Turkse superster Yilmaz

Burak Yilmaz is een levende legende in Turkije. De 36-jarige spits speelde de afgelopen twee seizoen nog voor LOSC Lille, waarmee de Turkse aanvaller de titel wist te grijpen in zijn eerste seizoen. Yilmaz speelde verder nog voor Trabzonspor, Besiktas, Galatasaray en Fenerbahce. De komst van de icoon naar Sittard is dan ook een grote stunt. Daarnaast speelde de spits 77 interlands voor het nationale Turkse elftal, waarin de aanvaller tot 31 doelpunten kwam. Kortgeleden speelde Yilmaz overigens zijn laatste interland.

Odds Boost voor landstitel Fortuna Sittard

BetCity.nl biedt outright weddenschappen aan op de Eredivisie. Er kan ingezet worden op welke voetbalclub de titel zal gaan pakken in het aankomende voetbalseizoen. De quotering voor de Limburgse club stond op 251,00 euro, maar is nu tijdens beschikbaar voor 501,00 euro. Er kan maximaal 20,00 euro worden ingezet op de Odds Boost. De promotie is niet verrassend, want Fortuna Sittard en BetCity.nl gingen eerder een sponsordeal met elkaar aan. Het logo van het casino is dan ook te bewonderen op het tenue van de voetbalclub.

Scroll naar boven