Welkom op opvoetbalwedden.nl

Wat is je leeftijd?

Als opvoetbalwedden.nl vinden wij het belangrijk onze verantwoordelijkheid te nemen betreffende verantwoord gokken. Geef daarom eerlijk aan hoe oud je bent.

Je leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Je bevestigt hiermee dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ajax krijgt akkoord voor uitbreiding De Toekomst

Ajax kan binnenkort gaan starten met de uitbreiding van De Toekomst. Het trainingscomplex van de Amsterdamse club moet worden voorzien van diverse nieuwe velden en een mini-stadion. De gemeente Amsterdam heeft afgelopen dinsdag zijn akkoord gegeven voor de uitbreiding.

Mini-stadion voor officiële wedstrijden

Ajax krijgt de beschikking over het parkeerterrein P2. Het terrein ligt naast het trainingscomplex en zal straks gebruikt gaan worden voor de bouw van een nieuw mini-stadion. In 2026 moeten de wedstrijden van Jong Ajax en de Ajax Vrouwen in het tweede stadion worden afgewerkt. Daarnaast zou het stadion ook kunnen dienen als speelveld voor enkele andere jeugdploegen en oefenwedstrijden van het eerste elftal.

Bouw start in 2022

Ajax hoopt doormiddel van de uitbreiding nog beter te kunnen aanhaken bij de top van Europa. De doelstelling van de club is dan ook om jeugdspelers door te laten stromen naar het eerste elftal. De uitbreiding van het complex zou daar een essentieel onderdeel in kunnen gaan spelen. Ajax is al enkele jaren bezig met de nieuwe plannen voor De Toekomst. In het laatste jaarverslag van de Amsterdamse club staat duidelijk aangegeven dat de werkzaamheden voor de uitbreiding al eind 2022 moeten starten.

Het eerste team van Ajax traint al diverse jaren op het trainingscomplex. Het complex ligt op enkele minuten loopafstand van het stadion.

Scroll naar boven